El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, ha assistit a la Gala de l'Empresa de l'Any.

President Aragonès: "Tenim unes xifres econòmiques que ens han de convidar a l'autoestima"

query_builder   19 març 2024 00:51

event_note Nota de premsa

President Aragonès: "Tenim unes xifres econòmiques que ens han de convidar a l'autoestima"

  1. El cap de l'Executiu ha assistit a l'acte de lliurament dels 'Premis Empresa de l'Any' que atorga el diari El Periódico, que enguany celebra la 42ena edició del guardó
  2. “Cal seguir apostant com hem fet en aquests darrers temps per fer costat a la indústria del país”, ha afirmat el cap de l’Executiu

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha assistit aquest dimarts al vespre acompanyat de la consellera d’Economia i Hisenda, Natàlia Mas, a l’acte de lliurament dels Premis Empresa de l’Any que atorga el diari El Periódico a la Llotja de Mar de Barcelona. Un acte en el qual el cap de l’Executiu ha reconegut que “tenim unes xifres econòmiques que ens han de convidar a l’autoestima”. Autoestima “en les empreses, en el talent, en les oportunitats d'aquest país”, ha afirmat el president.

Uns premis que segons Aragonès serveixen “per reivindicar el potencial del teixit productiu català i posar en valor l’economia del país” assenyalant que Catalunya “ té una economia sòlida i potent, en ple creixement”.

El President Aragonès ha lliurat el Premi Empresa de l’Any
El President Aragonès ha lliurat el Premi Empresa de l’Any. (Fotografia: Jordi Bedmar)
{"name":"2024/03/19/00/50/e5743134-81fd-4c28-9666-da366069f33f.jpeg","author":"Jordi Bedmar ","type":"0","location":"0","weight":130613}

En el transcurs de l’acte; celebrat a la Llotja de Mar de Barcelona, i en el qual el president ha lliurat el Premi Empresa de l’Any a Aigües de Barcelona, el cap de l’Executiu ha fet una mirada enrere i ha remarcat que “l’economia catalana es mostra més forta, resilient i dinàmica que mai” . El cap de l’executiu ha posat en valor que al país avui “treballa més gent que mai”, afegint que a Catalunya “any rere any batem rècords d’inversions estrangeres”, ha afirmat Aragonès.

El president de la Generalitat ha destacat que “Catalunya perd cada any 22.000 milions en dèficit fiscal”, exclamant que cal “seguir apostant com hem fet en aquests darrers temps per fer costat a la indústria del país”. També cal posar en valor "el sector de la recerca i el coneixement”, ha reblat.

El president Aragonès ha finalitzat el seu parlament agraint la feina de tot el teixit productiu del país, i refermant que “Catalunya té un gran camí d'oportunitat per davant i ho construïm tots al servei del país sencer, al servei de les oportunitats pel conjunt de la ciutadania”, ha conclòs.

2  

Imatges

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, ha assistit a la Gala de l'Empresa de l'Any.

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, ha assistit a la Gala de l'Empresa de l'Any. 94641

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, ha lliurat el Premi Empresa de l¿Any

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, ha lliurat el Premi Empresa de l¿Any 130613

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined