EXT

El Govern explica com votar des de l'estranger a les eleccions del 12 de maig

query_builder   25 març 2024 16:15

event_note Nota de premsa

El Govern explica com votar des de l'estranger a les eleccions del 12 de maig

  1. La consellera Meritxell Serret encapçalarà la sessió en línia per explicar els passos que han de seguir els catalans i catalanes que viuen a l’estranger i volen votar a les eleccions al Parlament de Catalunya del 12 de maig
  2. El Departament d’Acció Exterior i Unió Europea ha habilitat una bústia per atendre de forma personalitzada els dubtes i les incidències dels catalans i catalanes que viuen fora del país
EXT{"name":"2024/03/25/16/11/054f3d20-261a-460f-b10c-ad681c3fe688.jpg","author":"EXT","type":"0","location":"0","weight":86052}


La consellera d'Acció Exterior i Unió Europea, Meritxell Serret i Aleu, participarà el pròxim 2 d’abril, a les 18.30 h, en una sessió en línia per informar els catalans i catalanes que viuen a l'estranger sobre com poden exercir el vot a les eleccions del Parlament de Catalunya del 12 de maig.

A la trobada també hi intervindran el director general de la Catalunya Exterior, Rafel Caballeria i Perramon, i la subdirectora general de Processos Electorals i Democràcia Directa, Núria Arbussà Reixach, per tractar els terminis i els passos que cal seguir per exercir el vot des de l'estranger i aclarir els dubtes que puguin tenir els catalans i catalanes que viuen fora de Catalunya.

La sessió informativa es podrà seguir des del canal de YouTube del Departament d'Acció Exterior i Unió Europea a través d'aquest enllaç. També comptarà amb un torn de preguntes que es podran formular al xat de YouTube.

Aquest web agrupa tota la informació sobre les eleccions del 12 de maig.

Bústia de contacte de la Catalunya Exterior

El Departament d’Acció Exterior i Unió Europea ha habilitat una bústia per atendre de forma personalitzada els dubtes i centralitzar les incidències que es puguin produir a l’hora d’exercir el vot des de l’estranger.

Els catalans i catalanes a l'exterior que tinguin dubtes i preguntes sobre com exercir el vot des de l’estranger es poden adreçar a aquesta bústia de contacte: catalunyaexterior@gencat.cat.

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined