.

Més de 300 alumnes participen a la I Diada Poliesportiva de la Ribera d'Ebre i la Terra Alta

query_builder   4 abril 2024 16:28

event_note Nota de premsa

Més de 300 alumnes participen a la I Diada Poliesportiva de la Ribera d'Ebre i la Terra Alta

  1. Móra d’Ebre acull un dels actes centrals a Catalunya amb motiu del Dia Mundial de l’Activitat Física


Móra d’Ebre ha acollit aquest dijous, 4 d’abril, un dels actes centrals a Catalunya –conjuntament amb Manresa, Bellpuig, La Pobla de Mafumet i Salt– amb motiu del Dia Mundial de l’Activitat Física. Per quinzè any consecutiu, el Govern de la Generalitat de Catalunya s’ha adherit a la campanya del Dia Mundial de l’Activitat Física, que se celebra arreu del món el dia 6 d’abril, aquest any sota el lema “Mou-te, i viu feliç”. La iniciativa està impulsada pel Departament de la Presidència, a través d'Esportcat, i el Departament de Salut, i té la finalitat de fer visible la importància d’una vida activa per a una bona salut.


Durant tot el matí ha tingut lloc la primera Diada Poliesportiva conjunta de la Ribera d’Ebre i la Terra Alta, que se suma a les que s’organitzen anualment al Baix Ebre i el Montsià. Un total de 300 alumnes de l’Institut Julio Antonio i el Col·legi Santa Teresa, de Móra d’Ebre; l’Institut de Flix, l’Institut Escola 3 d’Abril de Móra la Nova, l’Institut Terra Alta de Gandesa i l’Institut Escola Mare de Déu del Portal de Batea han realitzat rotacions, amb franges de 25 minuts, per les estacions de diversos esports, alguns tradicionals com les bitlles, jocs populars i alternatius i d’altres poliesportius com voleibol, tenis i handbol, entre d’altres.


L'activitat ha estat organitzada pel Consell Esportiu de la Ribera d’Ebre i el Consell Esportiu de la Terra Alta, amb el suport dels Serveis Territorials d'Educació i de la Representació Territorial de l'Esport a les Terres de l'Ebre, i la col·laboració de l'Ajuntament de Móra d’Ebre, el Grau Universitari d'Educació Primària (menció d'Educació Física) de la Universitat Rovira i Virgili al Campus Terres de l’Ebre i els cicles formatius d’activitat física de l’Institut de Tecnificació d’Amposta.


Paral·lelament, l’Ajuntament de Móra d’Ebre ha organitzat una caminada urbana on han participat col·lectius de diverses franges d’edat, amb més de 600 persones inscrites. El recorregut ha finalitzat a la pista poliesportiva, on s’han realitzat els parlaments institucionals i s’ha llegit el manifest del Dia Mundial de l’Activitat Física, a càrrec d'alumnes del Col·legi Santa Teresa, l’Escola Lluís Viñas i Viñoles i el CEE Jeroni de Moragas, de Móra d'Ebre.
4 abril 2024

2  

Imatges

Foto 1_DMAF_Diada Poliesportiva de la Ribera d'Ebre i la Terra Alta.

Foto 1_DMAF_Diada Poliesportiva de la Ribera d'Ebre i la Terra Alta. 422409

Foto 2_DMAF_Diada Poliesportiva de la Ribera d'Ebre i la Terra Alta.

Foto 2_DMAF_Diada Poliesportiva de la Ribera d'Ebre i la Terra Alta. 397692

undefined
undefined
undefined
undefined