Circuit

El Govern autoritza l'acord entre Circuits de Catalunya i Fira de Barcelona per optimitzar la gestió del Circuit de Barcelona-Catalunya

query_builder   16 abril 2024 12:59

event_note Nota de premsa

El Govern autoritza l'acord entre Circuits de Catalunya i Fira de Barcelona per optimitzar la gestió del Circuit de Barcelona-Catalunya

El Govern ha aprovat autoritzar Circuits de Catalunya a adjudicar de forma directa el contracte d’arrendament de negoci per a l’explotació i gestió de l’activitat del Circuit Barcelona-Catalunya a la societat en formació Fira Circuit, que està íntegrament participada per Fira de Barcelona.

Aquest acord dona continuïtat al que es va aprovar el passat 5 de març de 2024, quan el Govern va autoritzar Circuits de Catalunya a negociar i concretar amb la Fira les condicions d'aquest contracte d’explotació i gestió de l'activitat del Circuit català. L’acord l’aprovarà el Consell d'Administració del Circuit i es farà públic la setmana que ve.

Aquest contracte d’arrendament no afectarà la titularitat dels actius ni tampoc la titularitat dels contractes d’F1 i MotoGP, que continuaran sent propietat de Circuits de Catalunya.

La decisió s’emmarca en el Pla estratègic del Circuit de Barcelona-Catalunya, aprovat el mes d’octubre del 2022, que estableix la voluntat de millorar l’eficiència en la gestió, reforçar l’aposta per la digitalització, esdevenir una referència en matèria de sostenibilitat, intensificar l’arrelament territorial i diversificar l’activitat.

L’objectiu del Govern és optimitzar l’explotació de les instal·lacions perquè deixi de ser un equipament exclusivament concebut al voltant de les grans competicions de motor, a través de nous models de negoci relacionats amb les fires i els congressos, l’oci saludable, els grans esdeveniments musicals i culturals i la indústria de la mobilitat sostenible.

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined