Íngrid Roca, nova gerent de l'Entitat de Dret Públic Salut Terres de l'Ebre.

El consell d'administració de Salut Terres de l'Ebre nomena Íngrid Roca com a nova gerent

query_builder   16 maig 2024 10:32

event_note Nota de premsa

El consell d'administració de Salut Terres de l'Ebre nomena Íngrid Roca com a nova gerent

  1. El nomenament s’ha oficialitzat aquest dijous en el Consell d’Administració de Salut Terres de l’Ebre
Íngrid Roca, nova gerent de l'Entitat de Dret Públic Salut Terres de l'Ebre.{"name":"2024/05/16/10/30/597f50e6-beb3-40cc-8967-4de51fdd5b85.jpg","author":"Departament de Salut","type":"0","location":"0","weight":216341}

La fins ara gerent de la Regió Sanitària i directora territorial de Salut a les Terres de l'Ebre, Íngrid Roca, serà a partir de l'1 de juny la nova gerent de l'Entitat de Dret Públic Salut Terres de l'Ebre, després que Pilar Closa anunciés durant el Consell d'Administració del passat mes d'abril la seva voluntat de jubilar-se.

Salut Terres de l'Ebre va comunicar, posteriorment, la publicació de la convocatòria d'oferta pública per cobrir la vacant de gerent, en un procés de selecció d’un mes de durada, que s’ha dut a terme mitjançant convocatòria pública i ha constat inicialment d’un cribratge curricular, seguit de proves psicotècniques, entrevista personal i presentació d’un projecte estratègic. Aquest dijous, 16 de maig, s'ha oficialitzat en Consell d'Administració la resolució del procés de selecció amb el nomenament d'Íngrid Roca.

Salut Terres de l'Ebre és l'Entitat de Dret Públic que gestiona l'Hospital Comarcal Móra d'Ebre, la base del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) de Suport Vital Avançat (SVA) a les comarques de la Ribera d'Ebre i la Terra Alta, l'helicòpter medicalitzat H04, el servei de PADES, l’Hospital de Dia de Batea i, des del passat any 2023, també el servei de rehabilitació extrahospitalària (conjuntament amb l'ICS) de les comarques del Baix Ebre, la Ribera d'Ebre i la Terra Alta.

Ingrid Roca és filla de Móra d’Ebre, infermera amb més de vint-i-cinc anys d'experiència, quinze dels quals dedicats a la gestió sanitària. Formada, per l’escola de negocis ESADE, en metodologia "Business Agility", disposa d'un màster en gestió de serveis per la Universitat de Barcelona, un postgrau en gestió per processos per la Universitat Rovira i Virgili, és diplomada Internacional en Humanització per la Universitat iSalud de Buenos Aires i experta universitària en Intel·ligència Emocional per la Universitat de Barcelona, entre d'altres.

Roca ha estat consultora referent en humanització i ha liderat diferents projectes a tot Catalunya pels quals ha rebut diversos premis i reconeixements, entre ells el premi a la trajectòria professional del Col·legi d'Infermeria de Tarragona o la Placa al treball President Macià a Unió Consorci i Formació, en reconeixement al mèrit laboral per la creació d'una aula virtual, de la qual n'era tutora i docent.

Roca també ha estat professora a la Universitat Rovira i Virgili i docent a l'Hospital de la Vall d'Hebron, dins del Programa Internacional de centres compromesos en l'Excel·lència BPSO (Best Practice Spotlight Organization). A més, és coautora del llibre "El futur dels serveis socials" en l'apartat que tracta de la Integració Social i Sanitària.

1  

Imatges

Íngrid Roca, nova gerent de l'Entitat de Dret Públic Salut Terres de l'Ebre.

Íngrid Roca, nova gerent de l'Entitat de Dret Públic Salut Terres de l'Ebre. 216341

undefined
undefined
undefined
undefined