1. La companyia crearà 30 llocs de treball a la capital catalana, des d’on centralitzarà el creixement de la seva activitat de negoci a Europa i Àfrica
  2. Per establir-se a Barcelona, Dataxstream ha comptat amb el suport del Govern per mitjà d’ACCIÓ
  3. Dataxstream ha desenvolupat un ‘software’ per a altres companyies per optimitzar la gestió de comandes complexes


L’empresa tecnològica nord-americana Dataxstream crearà 30 llocs de treball amb l’obertura a Barcelona de la seva primera seu a tot Europa. La companyia, que ha desenvolupat un software per a altres empreses per optimitzar la gestió de comandes complexes, pivotarà des de la capital catalana el creixement de la seva activitat de negoci a Europa, Orient Mitjà i Àfrica. Per establir-se a Catalunya, Dataxstream ha comptat amb el suport del Govern, per mitjà d’ACCIÓ -l’agència per la competitivitat de l’empresa del Departament d’Empresa i Treball-.

Segons el president d’EMEA de Dataxstream, Jean-Jérôme Peytavi, “estem encantats d’obrir la nostra oficina a Barcelona i Catalunya: la ciutat i el territori tenen molt a oferir, l’ecosistema tecnològic és fort, les universitats són de prestigi internacional i estem impressionats per la diversitat de perfils i el nivell del talent local”. Jean-Jérôme assegura que “ACCIÓ ens ha ajudat enormement en la nostra decisió i ens ha guiat de manera molt eficient des de la nostra primera visita des dels Estats Units”.En aquest sentit, afegeix que “la nostra expansió respon a la voluntat d’oferir el nostre producte pels clients SAP d’Europa, Mitjà Orient i l’Àfrica, i a la creixement demanda global d’un servei més eficient de solucions d’aquest tipus”.

Dataxstream desenvolupa una plataforma de software, vinculada directament al sistema informàtic SAP, destinada a optimitzar l’execució de vendes multicanal que permet als clients simplificar la gestió complexa de comandes i accelerar els processos de vendes, millorant tant l'eficiència com la satisfacció final del client. La companyia també ofereix assessorament i consultoria, i un servei d’adaptació i integració gradual de la plataforma i de la tecnologia al model de negoci del client. Al mateix temps, Dataxstream té capacitat per dotar de serveis complementaris d’intel·ligència artificial i machine learning.

A l’oficina de Barcelona, que ja està operativa, la companyia treballarà tant en la detecció d’oportunitats de negoci en el mercat català, espanyol i internacional, com en el desenvolupament i millora del seu producte. Dataxstream és una empresa nord-americana, amb seu a Williamsburg (Virginia, Estats Units) i a Buenos Aires (Argentina), amb una plantilla global de 90 treballadors i més de 25 anys d’experiència.


Segueix-nos a les xarxes _________________________________________________________

@empresacat | @treballcat

►►► més xarxes socials