1. El delegat Àngel Xifré ha presidit la trobada en la qual han participat els directors dels Serveis Territorials i l’alcalde de Torredembarra, Eduard Rovira.
  2. Durant la trobada s’ha fet un balanç positiu de l’entrada en funcionament de la nova comissaria


El delegat del Govern a Tarragona, Àngel Xifré, ha presidit aquest dimarts el Consell de direcció de l’Administració Territorial a Tarragona que es reuneix de manera periòdica un cop al mes. La trobada, que reuneix els directors dels Serveis Territorials de la Generalitat a la vegueria de Tarragona, s’ha celebrat a la nova comissaria de Mossos d’Esquadra de Torredembarra i ha comptat amb la participació de l’alcalde del municipi, Eduard Rovira.

Reunió Consell Direcció{"name":"2024/06/12/13/26/b18982d4-a4a9-4925-9db7-ac71aa5c6c95.jpeg","author":"Delegació Tarragona","type":"0","location":"0","weight":501345}


Durant el Consell s’ha fet valoració de la posada en marxa del nou equipament policial a Torredembarra el passat mes d’abril i l’alcalde ha transmès una valoració positiva als representants del Govern de la Generalitat.

La nova comissaria depèn de l’Àrea Bàsica Policial del Tarragonès i disposa d’una cinquantena d’efectius policials. Dona servei a una àrea de gairebé 100 quilòmetres quadrats que inclou nou municipis del Baix Gaià, quatre ubicats a la costa (Torredembarra, Altafulla, Roda de Berà i Creixell) i cinc municipis d’interior (La Riera de Gaià, La Nou de Gaià, Vespella de Gaià, Salomó i La Pobla de Montornès). En aquests municipis hi viuen al voltant de 42.000 persones, xifra que s’incrementa considerablement durant els períodes estivals i de vacances.