Departament de la Presidència

Solés Carabasa Closa, delegada territorial del Govern de la Generalitat a Lleida

Nascuda a Tiurana (La Noguera), l’any 1987

Graduada en Dret i Màster en Advocacia per la Universitat Oberta de Catalunya, també compta amb una diplomatura en Ciències Empresarials per la Universitat de Lleida. Amb més de quinze anys d’experiència professional, s’ha especialitzat en Dret Immobiliari, gestió patrimonial i mediació.

Va ser alcaldessa de Ponts del 2020 al 2023, regidora i consellera comarcal. Des del 2023 forma part del cos de juristes de la Generalitat de Catalunya.

Anna Maria Torrentà Costa, delegada territorial del Govern de la Generalitat a Girona

Nascuda a Ordis (Alt Empordà), l’any 1972

Diplomada en Ciències Empresarials per la Universitat de Girona, té formació en direcció i gestió de conflictes (UOC) i actualment estudia el Grau de Llengua i literatura catalanes a la UOC. Tota la seva carrera professional ha estat vinculada al món de la política i l’assessoria fiscal.

Des del 2015 és alcaldessa d’Ordis (Alt Empordà) i va ser diputada del Parlament de Catalunya durant la XIV legislatura (2021-2024), on va ser membre de les comissions de Recerca i Universitats, Acció Climàtica i Agricultura.

Amb una àmplia visió territorial, ha treballat per donar visibilitat als micropobles i als moviments associatius.

Adam Tomàs Roiget, delegat territorial del Govern de la Generalitat a les Terres de l’Ebre

Nascut a Amposta (Montsià), l’any 1972

Llicenciat en Enginyeria Industrial per la Universitat Politècnica de Catalunya, ha dedicat la seva carrera professional a la docència i a la política. Després de treballar al sector privat, va exercir durant molts anys de professor a l’Institut Montsià d’Amposta. Durant aquesta etapa, va compaginar la docència amb diversos càrrecs polítics, essent regidor de l’Ajuntament d’Amposta des del 2003 i alcalde del municipi des del 2015. També ha sigut director de Serveis Territorials de Benestar i Família a les Terres de l’Ebre (2007 - 2011), vicepresident tercer de la Diputació de Tarragona i diputat delegat de l’àrea de Serveis al Territori - SAT (2019 - 2021) i director de Serveis Territorials d’Empresa i Treball a les Terres de l’Ebre des del juny del 2021.