1. Els treballs consistiran en adequar el torrent de Vinyals i garantir el correcte desguàs de l’aigua, en el tram comprès entre la carretera de Vilassar-Argentona i el mar
  2. Es destinaran més de 5,5 MEUR en les obres, que tindran una durada de 10 mesos
  3. L’actuació està inclosa en la planificació hidrològica vigent

L’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) i l’Ajuntament de Cabrera de Mar han signat un conveni per a reduir el risc d’inundació en el municipi, concretament en el barri del Pla de l’Avellà, on el torrent i la via urbana comparteixen el mateix espai. Per a minimitzar el risc d’inundació, es preveu adequar el torrent de Vinyals, en el tram comprès entre la carretera de Vilassar-Argentona i el mar, amb l’objectiu de garantir el correcte desguàs de l’aigua en cas de fortes pluges.

L'alcalde de Cabrera de Mar i el director de l'ACA, a la zona on es duran a terme els treballs.
L'alcalde de Cabrera de Mar i el director de l'ACA, a la zona on es duran a terme els treballs.
{"name":"2024/06/20/15/46/ac1a5baf-3b1b-47a7-a17b-6a7e65157680.jpg","author":"ACA","type":"0","location":"0","weight":428177}

El director de l’ACA, Samuel Reyes, i l’alcalde de Cabrera de Mar, Òscar Fernández, han visitat avui la zona on es duran a terme els treballs, coincidint amb la formalització del conveni.

L’actuació, prevista en la planificació hidrològica vigent, està pressupostada en més de 5,5 MEUR (4,6 finançats per l’ACA i la resta a càrrec del consistori), i les obres tindran una durada de 10 mesos, estant enllestides a mitjans de 2025.

El projecte, redactat per l’Agència, ja està aprovat i l’Ajuntament de Cabrera de Mar serà l’encarregat d’executar les obres.

2  

Imatges

Foto 1. Alcalde i director de l'ACA a la zona on es faran els treballs.

Foto 1. Alcalde i director de l'ACA a la zona on es faran els treballs. 428177

Foto 2. Director i alcalde a la zona de l'actuació.

Foto 2. Director i alcalde a la zona de l'actuació. 464339