El Govern obre el termini per participar en la pròxima edició del 080 Barcelona Fashion

El Govern obre el termini per participar en la pròxima edició del 080 Barcelona Fashion

query_builder   21 juny 2024 10:48

event_note Nota de premsa

El Govern obre el termini per participar en la pròxima edició del 080 Barcelona Fashion

  1. Dissenyadors, dissenyadores i marques de moda poden presentar de forma telemàtica les sol·licituds fins al 12 de juliol


S’obre el termini per participar en la 34a edició de la 080 Barcelona Fashion. Les sol·licituds per participar-hi s’han de tramitar a través del Canal Empresa o l’apartat de Tràmits de la web de la Generalitat de Catalunya. El termini de presentació finalitza el 12 de juliol.

La participació en la pròxima edició de la plataforma 080 Barcelona Fashion s’obre a creadors i creadores emergents, dissenyadors i dissenyadores (amb establiment operatiu a Catalunya o a l’Estat ), empreses de moda amb establiment operatiu a l’Estat i amb presència en el mercat estatal i internacional.

Els dissenyadors i dissenyadores participants hauran d’acreditar la creació i firma de la seva col·lecció, i comprometre’s a presentar en primícia al 080 Barcelona Fashion la seva col·lecció Primavera/Estiu 2025 o bé Tardor/Hivern 2024-2025,en cas que segueixin l'estratègia “see now buy now”. A més, la col·lecció no ha d’haver estat presentada, en el mateix semestre, en cap altra plataforma estatal de promoció i comunicació nacional o internacional, entre altres requisits de participació.

Una vegada presentades totes les sol·licituds, un comitè d’experts seleccionarà qui participarà en la pròxima edició de 080 Barcelona Fashion d’entre totes les candidatures presentades. Es valoraran les propostes més creatives i que es considerin més adients a la filosofia del certamen, a partir de criteris d’innovació, qualitat, professionalitat, així com potencial per a la generació de negoci.

080 Barcelona Fashion és una plataforma de moda que impulsa la transformació del sector de la moda a Catalunya, tant a nivell nacional com internacional, a través de la innovació i la creativitat. Actua també com a motor de canvi i element de conscienciació envers diferents valors socials com la sostenibilitat, la circularitat i la diversitat en la indústria de la moda. I ofereix un espai de diàleg i reflexió al sector per tal d’explorar noves formes d’expressió, de consumir i de relacionar-se.



Segueix-nos a les xarxes socials___________________________

Instagram 080 Barcelona Fashion: https://www.instagram.com/080bcnfashion/

X 080 Barcelona Fashion: https://twitter.com/080_bcn_fashion

Facebook 080 Barcelona Fashion: https://www.facebook.com/080BcnFashion




undefined
undefined
undefined
undefined