Un home de 73 anys i nacionalitat espanyola ha mort aquest matí ofegat en una piscina comunitària a Mont-roig del Camp (Baix Camp).

El telèfon d’emergències 112 ha rebut un avís a les 11.20 hores informant que hi havia un home dins la piscina que semblava ofegat. El veïnat l’ha socorregut en un primer moment.

Fins al lloc s’ha desplaçat dues unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), i un helicòpter medicalitzat. S’ha intentat reanimar-lo però no ha estat possible, i s’ha certificat la mort de la persona.

Al lloc també s’han mobilitzat 4 patrulles dels Mossos d’Esquadra.

Es tracta de la segona víctima mortal en piscines des del 15 de juny. La primera va ser el dia 16 de juny en una piscina de Piera.

Protecció Civil de la Generalitat recorda la importància d’extremar les precaucions a les piscines i les platges aquest estiu. Si observeu que algú es troba malament o té dificultats dins l’aigua cal avisar urgentment el servei de socorrisme o al telèfon 112 per facilitar la seva actuació ràpida.

En el bany, cal tenir presents sempre les nostres condicions i limitacions físiques i evitar un sobreesforç que ens dificulti la sortida de l’aigua i ens posi en risc. Consulta tots els consells d’autoprotecció al web de Protecció Civil.