Dues persones han mort en un accident de trànsit al pont del Mil·lenari de Tortosa

Els Bombers de la Generalitat van ser alertats, a les 22.56 hores, d’un accident de trànsit en zona urbana, a Tortosa, a la C-42 al punt quilomètric 12,5, a l’alçada del Pont del Mil·lenari.

En l’accident s’hi van veure implicats un turisme i una motocicleta amb dos ocupants. De la motocicleta una primera víctima mortal va ser localitzada a la via, i una segona víctima va caure al riu.

Es va iniciar un dispositiu de recerca amb un total de 13 dotacions entre les quals les embarcacions dels parcs de Tortosa i Mora d’Ebre, vehicles d’Amposta amb planxes de rescat, els submarinistes dels GRAE (Grup d’Actuacions Especials), el Grup Caní de Recerca amb gossos de venteig, i vehicles lleugers de coordinació i comandament.

Es va iniciar una primera recerca en una àrea estimada d’uns 3,9 km, entre el Pont del Mil·lenari i l’Illa de Bous. Des de les embarcacions amb il·luminació establir sectors de recerca al centre del riu i als dos marges i també es buscava per terra, als marges. Des de les embarcacions es fa recerca amb rescatadors i els gossos de venteig.

En un primer moment es fa una recerca intensiva i ràpida per la zona de caiguda des del pont. Desaprés s’inicia una recerca extensiva fins a l’Illa de Vinallop amb les embarcacions i intensiva pel marge esquerre aigües avall amb planxes de rescat.

A les 02.52 hores una de les embarcacions localitza el cos dins del riu, a uns 400 metres del pont des d’on hauria caigut l’accidentat. Un submarinista del GRAE ha fet una immersió per recuperar el cos i fer l’extracció.

Fins el lloc s’hi han desplaçat dues ambulàncies del SEM (Sistema d’Emergències Mèdiques), la Policia Local, que és qui instrueix el cas de l’accident, i efectius dels Mossos d’Esquadra.