Castelló d'Empúries-Empuriabrava obté la marca de Destinació de Turisme Esportiu de Catalunya

query_builder   20 octubre 2003 08:47

event_note Nota de premsa

Castelló d'Empúries-Empuriabrava obté la marca de Destinació de Turisme Esportiu de Catalunya

El Conseller de Treball, Indústria, Comerç i Turisme, Antoni Fernàndez Teixidó, ha lliurat avui a l’alcalde de Castelló d’Empúries, Xavier Sanllehí, el certificat que acredita el municipi com a Destinació de Turisme Esportiu de Catalunya.

Castelló d’Empuries- Empuriabrava compta des d’avui amb la certificació que l’acredita com a marca Destinació de Turisme Esportiu. Aquest és el segon municipi de Catalunya a implantar aquest nou segell que atorga Turisme de Catalunya.

La marca Destinació Turisme Esportiu (DTE) reconeix aquells municipis i zones de Catalunya que es distingeixen  per oferir uns recursos i serveis de qualitat, i que estan capacitades per rebre visitants que vulguin practicar activitats esportives.

Amb aquest nou segell, Turisme de Catalunya vol impulsar el turisme esportiu mitjançant la consolidació d’una oferta de qualitat i, la integració d’aquest tipus de turisme com un element estratègic dins de la planificació turística de les comarques.

En un primera fase, s’ha promogut la implantació de la marca Destinació Turisme Esportiu en 3 destinacions: Pla de l’Estany-Banyoles, en les modalitats de: rem, ciclisme, piragüisme, natació i triatló; Castelló d’Empúries-Empuriabrava, en les modalitats de paracaigudisme i futbol i; properament a Val d’Aran, en les modalitats de senderisme i futbol.

Celebració del salt 1 milió del Centre de Paracaigudisme de la Costa Brava

L’Skydive Empuriabrava, que avui celebra el salt 1 milió, va ser creat l’any 1985 i és un dels tres centres professionals de paracaigudisme del món. A més dels salts professionals, el centre també ofereix la possibilitat de realitzar salts en caiguda lliure, acompanyats per instructors professionals.

L’Skydive acull anualment la celebració d’un gran nombre de competicions internacionals, i s’ha convertit en el centre d’entrenament de les millors seleccions internacionals de paracaigudisme. A més a més, és la seu de l’Equip Nacional de Vol en Formació i de l’equip campió del món de Freely.

Han acompanyat al Conseller Fernàndez Teixidó, la Sra. Marta Ferrusola i el director general de Turisme, Xavier Civit.

3  

Imatges

Imatge de l'acte 1

Imatge de l'acte 1 102

Imatge de l'acte 2

Imatge de l'acte 2 832

Imatge de l'acte 2

Imatge de l'acte 2 832