Les Direccions Generals del Medi Natural (Departament de Medi Ambient i Habitatge) i d’Emergències i Seguretat Civil (Departament d’Interior) han presentat aquesta tarda la campanya publicitària amb què la Generalitat de Catalunya pretén evitar incendis forestals.

La campanya consta d’insercions publicitàries en televisió, ràdio i premsa, i d’anuncis exteriors. L’objectiu de la campanya és conscienciar la ciutadania de la importància de mantenir actituds responsables al bosc, especialment durant l’estiu, per tal d’evitar focs forestals. Es demana no encendre barbacoes ni llençar cues de cigarreta, ja que poden ocasionar incendis de grans dimensions, segons la meteorologia i l’estat de la vegetació del moment. També es demana no abandonar deixalles al bosc, ja que aquesta matèria orgànica ajuda a propagar les flames en cas de foc. Igualment, es demana que no s’hi deixin vidres, per l’efecte lupa que poden provocar. La campanya també insisteix en demanar que, en cas de foc, s’avisi al telèfon únic d’emergències, el 112.

La campanya durarà tot l’estiu, des d’avui mateix, dimecres 7 de juliol, i fins a començament del proper mes de setembre, en què acabarà el període de l’any amb major irsc d’incendis forestals al país.

Podeu consultar l’spot televisiu, l’anunci de premsa i el de ràdio clicant als llocs corresponents.

Cerdanyola del Vallès, 7 de juliol de 2004

17’40 hores

 

1  

Imatges

Anunci per a la premsa

Anunci per a la premsa 578

1  

Fitxers adjunts

Anunci televisiu

Anunci televisiu
MPG | 2584

1  

Talls de so

Falca de ràdio
mp3 | 319