El conseller Puig lliura les claus de 24 habitatges de protecció oficial a Les Franqueses del Vallès

La Generalitat hi ha invertit 1,42 MEUR

query_builder   14 març 2003 16:58

event_note Nota de premsa

El conseller Puig lliura les claus de 24 habitatges de protecció oficial a Les Franqueses del Vallès

La Generalitat hi ha invertit 1,42 MEUR

El conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Felip Puig, ha lliurat avui les claus de la nova promoció de 24 habitatges de protecció oficial construïda per l’Institut Català del Sòl (INCASOL) a la carretera de Cànoves de Les Franqueses del Vallès (Vallès Oriental). Aquesta actuació ha suposat una inversió d’1,42 MEUR per part de la Generalitat.

El nou bloc està situat a la carretera de Cànoves, en uns terrenys propietat de l’INCASOL, a la zona oriental del municipi. El bloc és de planta baixa més dues plantes pis. A la planta baixa hi ha 6 habitatges, tots de dos dormitoris i d’una superfície útil aproximada de 46 m2, repartits en dues escales. Les dues plantes pis estan estructurades en tres escales amb tres habitatges a cadascuna d’elles.

Els 18 habitatges que ocupen aquestes dues plantes pis tenen tres dormitoris i la seva superfície útil oscil·la entre els 73 i els 78 m2. Els habitatges són de protecció oficial de compra-venda i el seu preu oscil·la entre els 45.112 EUR, el més petit, i els 64.739 EUR, el més gran.

Aquesta actuació es completa amb 24 places d’aparcament vinculats als habitatges. El seu preu és de 13.633 EUR.

Aquesta és la segona promoció d’habitatges que construeix l’Institut Català del Sòl a les Franqueses del Vallès. La Generalitat ha invertit 3,5 MEUR en la urbanització del sector residencial Can Calet, amb capacitat per a 243 habitatges, i en la construcció d’una promoció de 42 habitatges de protecció oficial en aquest sector.

2  

Imatges

Fotografia acte 2

Fotografia acte 2 99

Fotografia acte 1

Fotografia acte 1 122