El president de la Generalitat presideix el tradicional esmorzar del Dia Internacional de les Dones

query_builder   7 març 2004 10:00

event_note Nota de premsa

El president de la Generalitat presideix el tradicional esmorzar del Dia Internacional de les Dones

El president de la Generalitat, Pasqual Maragall, juntament amb el conseller en cap, Josep Bargalló, i la presidenta de l’Institut Català de la Dona, Marta Selva, presideix avui diumenge, dia 7 de març, la tradicional recepció que se celebra al Palau de la Generalitat per commemorar el Dia Internacional de les Dones.

La consellera d’Ensenyament, Marta Cid, el conseller de Medi Ambient i Habitatge, Salvador Milà, la consellera de Benestar i Família, Anna Simó,  la consellera d’Interior, Montserrat Tura, el conseller de Treball i Indústria, Josep. M. Rañé, i la consellera de Cultura, Caterina Mieras, també participen en aquest acte, al qual assisteixen unes 500 dones representants de les entitats i institucions que treballen en favor de la igualtat d’oportunitats entre dones i homes, i dels diversos àmbits culturals, econòmics i polítics de Catalunya.

L’acte s’obre amb els parlaments del president, del conseller en cap i de la presidenta de l’Institut Català de la Dona, que tenen lloc al Saló Sant Jordi.

Posteriorment, més de 400 persones assistiran a la conferència "Les Dones i la política", a càrrec de Fina Birulés, professora de Filosofia de la Universitat de Barcelona, que té lloc a l’Auditori del Palau de la Generalitat.

A les 13.00h hi haurà un concert de carilló, a càrrec d’Anna Maria Reverté, carillonista del Palau de la Generalitat. El concert titulat "Dones compositores" consisteix en obres de Clara Schumann, Cécile Chaminade, Antònia Vilàs Ferràndiz, Leonora Milà Romeu i Teresa Borràs i Fornell.

També amb motiu de la commemoració del Dia Internacional de les Dones, el Govern de la Generalitat de Catalunya convida, avui diumenge, des de les 12 fins les 19.30h, tota la ciutadania a visitar l’edifici històric del Palau de la Generalitat.

Barcelona, 7 de març de 2003

2  

Imatges

Fotografia de la conferència de Fina Birulés

Fotografia de la conferència de Fina Birulés 350

Fotografia dels parlaments

Fotografia dels parlaments 330

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined