L'actor Eduard Fernández presenta el cicle que la Filmoteca de Catalunya li dedica a partir de novembre

Inclourà l'estrena del curtmetratge La simetria, dirigit per J.D.Wallovits

query_builder   17 octubre 2003 13:32

event_note Nota de premsa

L'actor Eduard Fernández presenta el cicle que la Filmoteca de Catalunya li dedica a partir de novembre

Inclourà l'estrena del curtmetratge La simetria, dirigit per J.D.Wallovits

L’actor Eduard Fernández i el director de la Filmoteca de Catalunya, Roc Villas, presentaran en roda de premsa, dimarts vinent, 21 d’octubre, a la una del migdia, el cicle dedicat a l’actor, que tindrà lloc del 3 al 8 de novembre pròxims, i que inclourà  cinc pel·lícules i l’estrena del curtmetratge La simetria, dirigit per J.D. Wallovits.

     Les projeccions del cicle, que tindran lloc al cinema Aquitània, seu de la filmoteca a Barcelona (Avinguda Sarrià, 33), començaran el 3 de novembre, a les set de la tarda, amb la projecció del film Faust. 5.0 (2001), dirigida per Carles Padrissa i Àlex Oller, de la Fura dels Baus, i Isidro Ortiz. La sessió comptarà amb la presència del mateix actor que, un cop finalitzada, mantindrà un col·loqui amb el públic. Amb aquesta pel·lícula, Eduard Fernández va aconseguir el 2002 el Goya com a millor actor principal i el 2001 el premi com a millor actor al Festival Internacional de Cinema de Catalunya, entre d’altres. El curtmetratge La simetria (2003) es projectarà el 6 de novembre a dos quarts de vuit del vespre i el cicle clourà el 8 de novembre amb la projecció de Son de mar (2001), de Bigas Luna.

     Format a l’Institut del Teatre, Eduard Fernández ha treballat amb Els Joglars i el Teatre Lliure i es va donar a conèixer al cinema amb el film Los lobos de Washington (1999). Les últimes pel·lícules en què ha treballat són El misterio Galíndez (2003), dirigida per Gerardo Herrero, i A la ciutat (2003), de Cesc Gay.

Barcelona, 17 d’octubre de 2003

Més informació a: http://cultura.gencat.net/filmo/index.htm

Roda de premsa de presentació del cicle Eduard Fernández

Dia: Dimarts, 21 d’octubre de 2003

Hora: 13:00 hores

Lloc: Sala d’actes del Palau Marc, seu del Departament de Cultura. Rambla Santa Mònica, 8. Barcelona.

1  

Imatges

Eduard Fernández en el film A la ciutat (2003)

Eduard Fernández en el film A la ciutat (2003) 174

1  

Fitxers adjunts

Programació

Programació
DOC | 19