La Generalitat convoca el concurs per construir i explotar els nous locals comercials al port de l'Ametlla de Mar

query_builder   23 abril 2004 17:59

event_note Nota de premsa

La Generalitat convoca el concurs per construir i explotar els nous locals comercials al port de l'Ametlla de Mar

Ports de la Generalitat ha convocat, a través del Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya del 20 d’abril de 2004, el concurs per atorgar les concessions administratives per construir i explotar els nous locals, a la futura zona comercial turística del front marítim de l’Ametlla de Mar.

Aquesta convocatòria, consensuada amb l’Ajuntament de l’Ametlla, està oberta a ofertes de restauració, activitats comercials i turístiques. Ports de la Generalitat atorgarà concessions administratives fins a 20 anys. El termini per presentar les propostes finalitza el 21 de maig de 2004.

L’àmbit d’actuació de la nova zona comercial es distribueix en quatre locals i un espai per terrassa. El locals comprenen: un restaurant, un bar i dues botigues, que en total ocupen una superfície de 455,04 m2. La zona destinada a terrassa s’ubicarà a sobre dels locals, en vistes al mar. Es preveu que l’execució de les obres tingui un termini d’uns 6 mesos.

Superfície zona comercial a l’Ametlla de Mar

Restaurant

 195,01 m2

Bar  

 149,59 m2

Botiga 1

   49,12 m2

Botiga 2

   61,32 m2

Total locals 

 455,04 m2

 L’ocupació de part del front portuari per una zona comercial ja estava contemplada com un dels objectius estratègics del desenvolupament de la zona portuària, que recull el Pla especial del port de l’Ametlla de Mar, redactat al juny de 2003. El Pla especial contempla un seguit d’actuacions per condicionar aquesta zona per a serveis de restauració i petites botigues:

 La modernització i la millora de les infraestructures i instal•lacions, per adequar-les a la demanda futura dels diferents sectors. La promoció i el foment turístic del port i de les altres instal•lacions portuàries. Per tal d’adequar-les a les necessitats reals dels sectors.  La dinamització de l’activitat portuària i de la cultura marítima, a través del foment d’activitats pesqueres, esportives, culturals i turístiques.

L’Ametlla de Mar, 23 d’abril de 2004

1  

Fitxers adjunts

Plànol zona locals comercials al port de l'Ametlla de Mar

Plànol zona locals comercials al port de l'Ametlla de Mar
PDF | 62