Els Agents Rurals denuncien un veí de Riudarenes per caça i tinença d'ocells fringíl·lids

query_builder   24 març 2004 09:54

event_note Nota de premsa

Els Agents Rurals denuncien un veí de Riudarenes per caça i tinença d'ocells fringíl·lids

Efectius del cos d’Agents Rurals del Departament de Medi Ambient i Habitatge han  sorprès avui, 24 de març, J.M.M. mentre caçava ocells fringíl·lids dins la seva parcel·la de la urbanització de Can Fornaca, al terme municipal de Riudarenes (la Selva).

Dins la seva parcel·la, el propietari tenia una xarxa japonesa i una gàbia trampa, a més d’un volador on hi havia 54 ocells de 10 espècies protegides. Els agents rurals de la comarca de la Selva van denunciar J.M.M. per caçar ocells fríngil·lids amb arts il·legals en període de veda i per tinença d’espècies protegides sense autorització. També es va efectuar el comís dels arts de caça i dels 54 ocells. Els ocells van ser traslladats al Centre de Fauna de Torreferrussa del Departament de Medi Ambient i Habitatge, on passaran per diferents voladors abans de ser alliberats.

Els ocells comissats que hi ha al Centre de Fauna de Torreferrussa són de diferents espècies protegides: 4 caderneres, 14 verdums, 7 pinsans, 15 lluers, 5 gafarrons, 1 durbec, 4 gratapalles, 2 sits negres i 2 pardals de bardissa. També es van alliberar 2 tallarols de casquet caçats el mateix dia 24.

1  

Imatges

Ocells comissats a la finca abans de ser traslladats al Centre de Fauna de Torreferrussa

Ocells comissats a la finca abans de ser traslladats al Centre de Fauna de Torreferrussa 62