Nestlé patrocina per tretzè any consecutiu la programació infantil del Jove Teatre Regina

Segons l'acord signat avui sota la presidència del conseller de Cultura

query_builder   6 novembre 2003 14:19

event_note Nota de premsa

Nestlé patrocina per tretzè any consecutiu la programació infantil del Jove Teatre Regina

Segons l'acord signat avui sota la presidència del conseller de Cultura

    L’empresa Nestlé patrocinarà per tretzè any consecutiu la programació teatral infantil del Jove Teatre Regina corresponent a la temporada 2003-2004, segons el conveni signat avui al Palau Marc, seu del Departament de Cultura, sota la presidència del conseller de Cultura, Jordi Vilajoana.

     Han subscrit l’acord la titular del Jove Teatre Regina, M. Agustina Solé, i el director de Nestlé España, SA, Miquel Serra. A l’acte de signatura han assistit també el director general de Promoció Cultural, Vicenç Llorca, i  el delegat de Teatre del Departament de Cultura, Antoni Bartomeus.

     L’acord, gestionat a través de l’Agència de Patrocini i Mecenatge, estableix que Nestlé aporta un total de 81.141 euros al Jove Teatre Regina com a contribució a les activitats teatrals per a nens programades en la temporada 2003-2004, des del passat mes d’octubre i fins al pròxim juny.

     Nestlé, que ha patrocinat les últimes dotze temporades del Regina, des de la 1991-1992, manifesta en el conveni la seva voluntat de col·laborar també en la present, "atesa la seva qualitat artística i la importància educativa de fer un teatre estable dedicat als nens i pel resultat satisfactori aconseguit en el patrocini de les darreres temporades".

     El Jove Teatre Regina va programar durant la temporada 2002-2003 un total de 379 representacions, de les quals 105 van ser sessions per a públic infantil; 149 van ser programades en el marc d’una campanya de foment del teatre entre les escoles, i les altres 125 van ser representacions per a públic adult. El teatre va rebre la temporada 2002-2003 un total de 82.325 espectadors. 

    Per la seva banda, el Departament de Cultura,  a través de la Direcció General de Promoció Cultural, aporta el 2003 un total de 69.000 euros per a les activitats del teatre i uns altres 24.000 euros per a les produccions del Regina.

Barcelona, 6 de novembre de 2003

1  

Imatges

D'esquerra a dreta, Miquel Serra, Jordi Vilajoana i M. Agustina Solé

D'esquerra a dreta, Miquel Serra, Jordi Vilajoana i M. Agustina Solé 140