Made in And reuneix a l'Espai Tirant lo Blanc una trentena de pintures i escultures d'artistes establerts a Andorra

Serà inaugurada demà pel secretari general de Cultura, Pau Villòria

query_builder   11 novembre 2003 11:33

event_note Nota de premsa

Made in And reuneix a l'Espai Tirant lo Blanc una trentena de pintures i escultures d'artistes establerts a Andorra

Serà inaugurada demà pel secretari general de Cultura, Pau Villòria

L’Espai Tirant lo Blanc dels Serveis Territorials del Departament de Cultura a Barcelona (Muntaner, 221), exposa, a partir de demà, dimecres 12 de novembre, i fins al pròxim dia 26, l’exposició Made in And, que recull una trentena de pintures i escultures de cinc artistes que viuen i treballen a Andorra.

    La mostra serà inaugurada demà, a dos quarts de vuit del vespre, pel secretari general de Cultura, Pau Villòria, acompanyat de la coordinadora dels serveis territorials de Cultura a Barcelona, Guiomar Amell. En l’acte també seran presents la cònsol major del Comú d’Escaldes-Engordany, Lydia Magallón Font; la comissària de l’exposició, Montserrat Porta, i els artistes amb peces exposades.

    Made in And recull l’obra més recent d’artistes andorrans que treballen l’art contemporani des de diferents estils i propostes. Entre les peces exhibides, es troben olis, objectes realitzats amb terrissa i mòbils creats amb una tècnica mixta de ferro i corda.

      Els artistes amb obra exhibida a la sala Tirant lo Blanc són: John Morrison (Londres, Regne Unit, 1943); Gemma Piera (Barcelona, 1950); Francisco Sánchez (Montehermoso, Càceres, 1962);  Alfons Valdés Puig (Barcelona, 1945), i Faust Campamà (Barcelona, 1956), que ja va exposar a l’Espai Tirant lo Blanc, el setembre de 2002, la instal·lació titulada No deixis escapar el teu somni. Paisatge català, inspirada en paisatges de Catalunya.

Barcelona, 11 de novembre de 2003

P.S: L’horari de la sala és de dilluns a dissabte, de 11:00 a 14:00 h, i de 17:00 a 20:30 h. Festius, tancat. L’entrada és gratuïta.

1  

Imatges

Pintura de John Morison

Pintura de John Morison 215