S'estrenen en català els films d'animació Shin Chan, operació rescat i Shrek 2

Shin Chan, que s'estrena exclusivament en català, es podrà veure a 65 sales, i Shrek 2 a 23

query_builder   23 juny 2004 11:01

event_note Nota de premsa

S'estrenen en català els films d'animació Shin Chan, operació rescat i Shrek 2

Shin Chan, que s'estrena exclusivament en català, es podrà veure a 65 sales, i Shrek 2 a 23

El mes de juny s’estrenen dues pellícules d’animació en català: Shin Chan, operació rescat i Shrek 2. Shin Chan, operació rescat, que a Catalunya es podrà veure exclusivament en català, s’estrenarà divendres vinent, 25 de juny, a un total de 65 sales, 13 de les quals es troben a Barcelona (vegeu taula adjunta).

Shin Chan, operació rescat, distribuït per Luk Internacional, és el segon llargmetratge que protagonitza un dels personatges més populars de la televisió. La sèrie, del creador japonès Yoshito Usui, fa anys que s’emet amb èxit a la Televisió de Catalunya, actualment dins l’espai 3xl.net. La pel•lícula, dirigida per Keiichi Hara, gira a l’entorn de les cuites de Shin Chan i els seus amics per  salvar el món d’un virus informàtic que té vida pròpia.  

Shin Chan, a la recerca de les boles perdudes, que es va estrenar el  mes de juny de l’any passat, va ser la pel•lícula  més vista l’any 2003, amb un total de 189.456 espectadors.

Shrek 2

Shrek 2  s’estrenarà dimecres, 30 de juny. Es podrà veure en català a 23 sales (vegeu taula adjunta). Continuen les aventures de l’afable ogre Shrek i la princesa Fiona, que s’hauran d’enfrontar a la reacció dels pares de la núvia, que ignoren quin és l’aspecte de la nova parella. Shrek, un film d’animació digital produït per Dreamworks i distribuït per UIP, ja va ser un èxit  en la seva primera part. De fet, l’any 2001 va ser la pel•lícula en català més vista, amb un total de 69.333 espectadors.

Cartellera d’estiu en català

Les estrenes de Shin Chan, operació rescat i Shrek 2 s’afegeixen a la de Harry Potter i el pres d’Azkaban, estrenada la setmana passada. La cartellera de cinema infantil i juvenil en català s’ampliarà amb nous títols:  Spider-Man  2 (14 de juliol), La volta al món en 80 dies (23 de juliol), Doraemon, el gladiador (27 d’agost) i Garfield, la pel•lícula (3 de setembre).

El 9 de juliol s’estrenarà en català Llegeix-me els llavis, una producció francesa destinada al públic adult.

Barcelona, 23 de juny de 2004

Més informació a: http://cultura.gencat.net/llengcat/cinema/agenda.htm

1  

Fitxers adjunts

Cinemes on s'estrenaran en català Shin Chan i Shrek 2

Cinemes on s'estrenaran en català Shin Chan i Shrek 2
DOC | 982