1. Els treballs han començat amb l’acondicionament del terreny davant el CAP on s’instal·laran mòduls prefabricats conformant un edifici aïllat de gairebé 150 metres de superfície
  2. L’ampliació permetrà guanyar sis consultes de medicina de família, un lavabo i sala d’espera
  3. S’espera enllestir aquesta ampliació a finals d’any amb un pressupost de més de mig milió d’euros
Fotografia de les obres d'ampliació del CAP Manlleu, impulsades pel Departament de Salut{"name":"2024/09/23/16/38/2abd0baa-8dae-4ea2-b037-a1b436b6489a.jpg","author":"Salut","type":"0","location":"0","weight":138216}

Les màquines han començat a treballar en el condicionament del solar on es faran els fonaments de l’edifici que permetrà ampliar els serveis del centre d’atenció primària de Manlleu. En total, el CAP gestionat per l’ICS Catalunya Central, guanyarà 155 metres quadrats que donaran cabuda a 6 consultes de medificinai infermeria i a espais comuns com són una sala d’espera i un lavabo.

L’ampliació del CAP es fa amb un sistema de mòduls prefabricats que faciliten la construcció del nou edifici i que requereix d’uns fonaments. La previsió és que durant un mes i mig es prepari el terreny per a poder fer la segona fase, més visible, a mitjans d’octubre, que és quan s’instal·laran els panells modulars. A partir d’aquest moment es treballarà a l’interior amb els tancaments, les instal·lacions de sanejament i elèctriques i finalment l’equipament de l’espai, de manera que es pugui posar en funcionament a principis del 2025.

El Departament de Salut inverteix 577.000 euros en aquesta millora del centre i les obres les du a terme l’empresa constructora d’Aro. L’ampliació permetrà millorar els espais de treball de l’equip d’atenció primària fins a la construcció d’un nou CAP en els terrenys identificats a prop del centre actual i que estan pendents de cessió, prevista per part de l’Ajuntament de Manlleu.

2  

Imatges

Fotografia de les obres d'ampliació del CAP Manlleu, impulsades pel Departament de Salut

Fotografia de les obres d'ampliació del CAP Manlleu, impulsades pel Departament de Salut 138216

Fotografia en format vertical de les obres d'ampliació del CAP Manlleu, impulsades pel Departament de Salut

Fotografia en format vertical de les obres d'ampliació del CAP Manlleu, impulsades pel Departament de Salut 152034