Editat un CD Rom el Balanç de l'Acció de Govern del primer semestre del 2004

query_builder   26 agost 2004 17:13

event_note Nota de premsa

Editat un CD Rom el Balanç de l'Acció de Govern del primer semestre del 2004

La Generalitat ha editat un CD ROM amb el Balanç de l’acció de Govern durant el primer semestre del 2004. En aquest document es dóna compte de totes les accions empreses pels Departaments de la Generalitat fins el 30 de juny d’enguany. Amb aquest Balanç es posen de manifest les prioritats del Govern per a les polítiques relacionades amb el progrés i el servei als ciutadans.

Avui mateix ha començat la distribució d’aquest CD ROM a unes 2.000 persones representatives de la societat, la política i l’economia catalanes. Igualment, el document també es pot consultar a través del web de les Notícies del Govern (www.gencat.net/premsa).

En els primers sis mesos del 2004, el Govern ha aprovat i enviat al Parlament sis projectes legislatius: la modificació de la llei de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra, la llei de millora de barris, els pressupostos de 2004, la llei d’horaris comercials, la del Conseller en cap i la de creació de l’Agència Catalana de Consum. Durant el primer semestre s’han aprovat 415 decrets.

El Govern també ha posat en marxa accions bàsiques per a la nova etapa política del país, com ara el procés participatiu del nou Estatut de Catalunya o els treballs per impulsar el nou model d’organització territorial. Nous projectes, com el Pla d’Acció Lingüística, el pla d’actuació en l’àmbit de la Joventut, el pla director d’equipaments penitenciaris 2004-2010, el pla de xoc en llistes d’espera del sistema sanitari, el pla de llengua i cohesió socials i el nou pla per al Dret de l’Habitatge. També cal destacar la creació de la Delegació del Govern a Brussel•les.

 

1  

Fitxers adjunts

Balanç de l'acció de Govern. Primer semestre 2004

Balanç de l'acció de Govern. Primer semestre 2004
PDF | 442