La Generalitat i UGT signen un conveni per la creació d'equipaments residencials

Noves places residencials per la gent gran

query_builder   13 octubre 2003 14:00

event_note Nota de premsa

La Generalitat i UGT signen un conveni per la creació d'equipaments residencials

Noves places residencials per la gent gran

La consellera de Benestar i Família, Irene Rigau, i el secretari general de la UGT de Catalunya, Josep M. Álvarez, han signat avui aquest conveni de collaboració que afavorirà la creació de noves places residencials per la gent gran al nostre país.

Barcelona, 13 d’octubre de 2003

La consellera del Departament de  Benestar i Família, Irene Rigau, i el secretari general de la UGT a Catalunya, Josep M. Álvarez, han signat avui un conveni de col·laboració en l’àmbit de l’atenció social a les persones grans amb dependència.

Mitjançant aquest acord la UGT de Catalunya col·laborarà amb el Departament de Benestar i Família en la creació d’equipaments residencials per a persones grans d’acord amb el Pla d’actuació social vigent.

En aquest sentit el sindicat promourà la construcció de centres residencials, en terrenys cedits per part dels ens locals, i participarà en els processos de licitació, mitjançant empreses vinculades al sindicat, i també en les licitacions destinades a gestionar aquests centres. Per aquesta actuació UGT de Catalunya ha creat l’empresa Hatteras Projectes per a Persones SA que promourà i gestionarà residències i habitatges assistits per a la gent gran.

El Departament de Benestar i Família donarà suport a la UGT de Catalunya en aquestes actuacions i acreditarà com a col·laboradors els nous centres residencials per a gent gran resultants d’aquest acord.