El Departament de Territori, Habitatge i Transició Ecològica posa en marxa, aquest dilluns 21 d’octubre, un total de cinc noves expedicions d’autobús per sentit directes entre Reus i Barcelona. Funcionaran de dilluns a divendres feiners mentre durin els talls per les obres del Corredor Mediterrani i complementaran al Pla alternatiu de transport (PAT) de Renfe.

Les noves sortides des de l’Estació de Reus seran a les 6:15 h, 10 h, 13 h, 17 h i 20:30 h i des de l’avinguda Diagonal de Barcelona seran a les 8 h, 11:30 h 15:30 h, 18:30 h i 22 h.

Amb aquestes incorporacions, la línia de bus entre Reus i Barcelona disposarà de fins a 7 expedicions per sentit de dilluns a divendres feiners. El servei ja disposa actualment de dos serveis diaris per sentit que fan parada a l’Aeroport de Reus i a Vilafranca del Penedès.

El Departament implementarà durant el tall ferroviari la targeta unipersonal T-PAT bonificada de 10 viatges a 40 euros, de tal manera que cada trajecte de bus tindrà un cost de 4 euros.