DEPARTAMENT DE LA PRESIDÈNCIA

Carme Carmona Pascual, directora general de l'Entitat Autònoma del Diari Oficial i de Publicacions de la Generalitat de Catalunya

Nascuda a Ripollet l'any 1959.

Amb estudis de dret per la Universitat Autònoma de Barcelona, ha dedicat la seva carrera principalment a l'administració pública. Ha estat funcionària de carrera a l'Ajuntament d'Esplugues des de 1979, ocupant diferents càrrecs de responsabilitat. Actualment, és Tècnica de Gestió (A2) en aquest ajuntament, on ha exercit com a Coordinadora General des de 2015, i anteriorment com a directora d’Organització i Recursos Humans (1988-2009).

Va ser alcaldessa de Cerdanyola del Vallès entre 2009 i 2015, i regidora del Grup Municipal Socialista fins a 2019.

A més, és sòcia fundadora de la Xarxa CORH, una comunitat de directors de recursos humans de la província de Barcelona. Al llarg de la seva carrera, ha desenvolupat habilitats especialitzades en la gestió de recursos humans, la qualitat i la gestió per competències. Ha participat en nombrosos cursos i seminaris, entre els quals destaquen la direcció integral per competències (AEC), la norma ISO 9001:2000 i el model EFQM d’excel·lència.

En l’àmbit de la gestió pública, ha rebut formació contínua sobre la nova gestió pública, direcció d’equips i l'avaluació del rendiment. També ha estat ponent en diverses jornades sobre gestió de recursos humans en l'àmbit local, incloent-hi el relleu generacional i la millora de la gestió en les policies locals.

Carmona ha estat reconeguda per la seva contribució a l'obtenció del Primer Premi Iberoamericà de la Qualitat per a grans organitzacions del sector públic. Entre altres càrrecs d'interès, ha estat membre del Patronat de la Fundación Factor Humano i actualment és Consellera Nacional del Partit dels Socialistes de Catalunya.


DEPARTAMENT DE TERRITORI, HABITATGE I TRANSICIÓ ECOLÒGICA

Antonio Magariños Varo, director de l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya

És llicenciat en Ciències Físiques per la Universitat de Barcelona (UB) i té un màster en Gestió de Tecnologies de la Informació per la Universitat Ramon Llull.

Ha desenvolupat tota la seva trajectòria professional a l’ICGC, on ha estat responsable de Desenvolupament Fotogramètric, cap de l’Àrea de Geoprocés, adjunt a direcció i, des del 2020, subdirector de Serveis Tècnics, entre d’altres, i on ha impulsat projectes clau, com ara la generació de la cobertura anual d’ortofotomapa del país, la creació de la base topogràfica de referència amb cobertura total del territori (Referencial Topogràfic Territorial) i l’obertura del fons de la Fototeca de Catalunya.

A més, és membre del consell d’administració i representant de l’ICGC a la junta d’accionistes de l’empresa AIRBBUS DS GEO SG, S.A. i secretari de la Comissió de Coordinació Cartogràfica de Catalunya.

L’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (ICGC) és l’ens dependent del Departament de Territori, Habitatge i Transició Ecològica amb competències sobre geodèsia i cartografia i sobre la infraestructura de dades espacials de Catalunya. L’ICGC també impulsa les actuacions relatives al coneixement, la prospecció i la informació sobre el sòl i el subsòl.


DEPARTAMENT DE SALUT

Alfredo García Díaz, director del Servei Català de la Salut

Nascut a Pamplona l’any 1966.

Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Navarra i especialitzat en Medicina Preventiva i Salut Pública. Té el Màster en economia i direcció d’empreses (MBA) i ha realitzat el Programa d’Alta Direcció d’Institucions Sanitàries.

En l’àmbit professional, fins ara i des del novembre de 2022, Alfredo García Díaz ha ocupat el càrrec de subdirector del Servei Català de la Salut (CatSalut). Ha estat també director gerent del Consorci Sanitari de Terrassa (2016-2022) i gerent de la Regió Metropolitana de Barcelona del CatSalut (2015-2016).

Al llarg de la seva trajectòria, també ha ocupat diversos càrrecs a l’Hospital Universitari de Bellvitge: el de director gerent; subdirector gerent i director de gestió (2008-2015). Així mateix, va ser gerent territorial de la Gerència Metropolitana Sud de l’Institut Català de la Salut (ICS), (2012-2015).

García Díaz també va assumir la Direcció Assistencial a l’USP Institut Universitari Dexeus (2006-2008) i el càrrec de director gerent de l’Hospital de Viladecans (2001-2006).

Actualment, participa en comitès i consells de diferents institucions de l’àmbit de la salut, com per exemple, és membre del Consell d’Administració de l’ICS, del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i de l’Hospital Clínic de Barcelona.

En el terreny de la docència, ha exercit de professor del Màster de Gestió Sanitària de la Universitat Internacional de Catalunya (UIC), (2014-2016), i del Màster d’Administració i Gestió d’Infermeria de l’Escola Santa Madrona de la Fundació La Caixa (2001-2010), a més de col·laborar en altres màsters, postgraus i seminaris.