La delegació territorial d'Ensenyament de Barcelona - ciutat homenatja als docents jubilats durant l'any 2001

query_builder   6 novembre 2002 13:47

event_note Nota de premsa

La delegació territorial d'Ensenyament de Barcelona - ciutat homenatja als docents jubilats durant l'any 2001

El delegació territorial d’Ensenyament de Barcelona-ciutat ha organitzat un acte institucional educatiu, en què s’homenatjarà als mestres i professors jubilats durant l’any 2001 d’aquesta delegació territorial. L’acte tindrà lloc avui, dia 6 de novembre, a les sis de la tarda, a la sala d’actes de l’Escola del Treball de Barcelona.

La delegació territorial d’Ensenyament de Barcelona - ciutat homenatja als docents jubilats durant l’any 2001La delegació territorial d’Ensenyament de Barcelona - ciutat homenatja als docents jubilats durant l’any 2001La rebuda als homenatjats anirà a càrrec del director del centre, Carmelo Gómez, i la presentació de l’acte a càrrec de l’inspector en cap, Francesc Vidal. Es lliurarà un record commemoratiu a 140 professionals de la docència, que seran reconeguts pels seus anys de dedicació a l’ensenyament, ja sigui impartint classes a l‘alumnat o fent tasques de gestió i administració dels centres docents. El delegat territorial, Antoni Llobet, farà el parlament de la cloenda de l’acte.

En el decurs de l’acte també es farà un concert de música clàssica a càrrec de l’octet de trombons de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) dirigit pel professor i director Ricard Casero.

Barcelona, 6 de novembre de 2002