El director general de Formació Professional del Departament d’Ensenyament, Josep Francí, el conseller-delegat de Foment de Terrassa, Manuel Pérez, i la presidenta del Gremi Empresarial d’Hostaleria de Terrassa, Montserrat Aguado, signaran demà dimarts, 11 de maig, el conveni de col·laboració per a la posta en marxa del cicle formatiu de Cuina i Sala a l’IES Cavall Bernat de Terrassa.
La signatura del conveni es farà a les 14,30 hores a l’Escola d’Hostaleria Mossèn Homs de Terrassa .
Amb la signatura d’aquest conveni, la Direcció General de Formació Professional del Departament d’Ensenyament inicia una línia de treball conjunta amb Foment de Terrassa i amb el Gremi Empresarial d’Hostaleria de Terrassa i Comarca, posant en marxa el cicle formatiu de Cuina, que combina el perfil professional de Cuina i Sala.
Aquesta mesura és un dels dispositius d’adequació permanent de l’oferta formativa de la Formació Professional als requeriments professionals actuals de sector productiu mitjançant la corresponsabilitat amb la docència. L’experiència pionera data del setembre de 2001, i es va iniciar a l’IES Baix Empordà de Palafrugell, amb la col·laboració de la Unió d’Empresaris Costa Brava Centre.
En aquest moment, l’experiència ja contrastada de participació i col·laboració amb el sector de la Restauració permet al Departament d’Ensenyament oferir pel proper curs 2004-2005, tres cicles formatius més de Cuina i Sala en diferents punts del país.
Barcelona, 10 de maig de 2004