El director general de Formació Professional del Departament d’Educació, Josep Francí, i el president del Consorci Ripollès Desenvolupament, Miquel Sitjar, han signat avui el conveni de col·laboració per a la posta en marxa del cicle formatiu de Cuina i Sala a l’IES Abad Oliba de Ripoll.

Aquesta mesura és un dels dispositius d’adequació permanent de l’oferta formativa de la Formació Professional als requeriments professionals actuals de sector productiu mitjançant la corresponsabilitat amb la docència.

En aquest moment, l’experiència ja contrastada de participació i col·laboració amb el sector de la Restauració iniciada l’any 2001 a l’IES Baix Empordà de Palafrugell, amb la col·laboració de la Unió d’Empresaris Costa Brava Centre, ha permès al Departament d’Educació la signatura per aquest curs 2004-2005 de tres nous convenis en diferents punts del país, amb el Gremi Empresarial d’Hostaleria de Terrassa, amb el Consorci Ripollès Desenvolupament de Ripoll i amb el Gremi d’Hostaleria i Turisme del Baix Llobregat centre-nord.

Barcelona, 4 de juny de 2004