Divendres vinent s'estrena també en català la pel·lícula Harry Potter i la cambra secreta

Cinc sales de Barcelona projectaran la versió catalana del film

query_builder   27 novembre 2002 16:58

event_note Nota de premsa

Divendres vinent s'estrena també en català la pel·lícula Harry Potter i la cambra secreta

Cinc sales de Barcelona projectaran la versió catalana del film

Divendres vinent, 29 de novembre, s’estrena a Catalunya, simultàniament en català i en castellà, la pel·lícula Harry Potter i la cambra secreta, distribuïda per la companyia Warner, que enguany ha estrenat també en català Quan érem soldats i Scooby Doo. La versió catalana de la pel·lícula es podrà veure a tretze sales, cinc de les quals a Barcelona: AMC Diagonal Mar, Cinesa Diagonal, Diagonal, Lauren Gràcia i Warner La Maquinista (Barcelona), Baricentro (Barberà del Vallès), Atlàntida (Manresa), Vigatà (Vic), Albéniz (Girona), Bonaire (Lleida), Les Gavarres (Tarragona),  Porto Pi (Palma, Mallorca) i Multicines Ibiza (Eivissa).

 

Harry Potter i la cambra secreta narra les aventures de Harry Potter en el seu segon curs a Hogwarts, l’escola de màgia i bruixeria en què, acompanyat dels seus amics Ron i Hermione, ha de fer front a nous misteris i a les forces ocultes a la cambra secreta. Es tracta de la segona pel·lícula basada en les exitoses novel·les de J.K. Rowling sobre els poders màgics del jove Harry Potter. La pel·lícula ha estat dirigida per Chris Columbus, que va dirigir-ne també la primera part, Harry Potter i la pedra filosofal, estrenada fa un any.

Més de 30 sales amb estrenes

La cartellera inclou aquests dies més de 30 sales amb estrenes cinematogràfiques en català. Així, a les tretze sales on es podrà veure Harry Potter, cal afegir les deu on des de la setmana passada es projecta Mor un altre dia, l’última pel·lícula de James Bond, i a partir de dijous vinent, dia 5 de desembre, les onze sales que exhibiran l’última producció Disney, El planeta del Tresor, un film de dibuixos basat en la clàssica novel·la de Stevenson.

El pianista, l’última pel·lícula dirigida per Roman Polanski, inspirada en la vida del compositor i pianista polonès Wladyslaw Szpilman, que va obtenir la Palma d’Or al darrer Festival de Cinema de Cannes, s’estrenarà el 13 de desembre. Finalment, el 18 de desembre s’estrenarà l’esperada El senyor dels anells: Les dues torres, la primera part de la qual es va estrenar també en català el desembre de l’any passat.

 Barcelona,  27 de novembre del 2002

P.S: Més informació a http://cultura.gencat.net/llengcat/cinema/agenda.htm