Una campanya amb lobjectiu daugmentar i potenciar el paper social dels sectors agrari i pesquer de Catalunya i la seva implicació amb la producció de qualitat, acompanyarà el programa.La Generalitat de Catalunya, mitjançant del Departament dAgricultura, Ramaderia i Pesca (DARP) i Televisió de Catalunya, han elaborat un programa de reportatges televisius per tal de potenciar els productes agroalimentaris catalans de qualitat i acostar-los al consumidor.Aquests reportatges, de 21programes de 10 minuts cada un, i sota el nom de De la terra, pretén donar a conèixer tots els productes que selaboren a Catalunya amb els distintius dorigen i de qualitat, que certifiquen la traçabilitat del producte i el compliment dunes rigoroses especificacions, que constitueixen la màxima garantia per als consumidors. Així mateix, també es presentarà una campanya publicitària institucional que acompanyarà els reportatges de televisió, amb lobjectiu daugmentar i potenciar el paper social dels sectors agrari i pesquer de Catalunya i la seva implicació amb la producció de qualitat, ressaltant-ne lesforç de la gent que treballa en aquests sector productius.El conseller dAgricultura, Ramaderia i Pesca, Josep Grau, i el director de Televisió de Catalunya, Joan Oliver, presentaran el programa que serà emès pel Canal 33 a partir del dia 24 de març. A lacte també hi seran presents el cap de programació del Canal 33, Jordi Serra, i el director general dIndústries i Qualitat Agroalimentària del DARP, Enric Segarra.Aquesta actuació respon a una de les prioritats del Govern de la Generalitat de Catalunya com és la qualitat alimentària, ja que aquesta condició és un dels pilars bàsics pel futur del sector agrari català i una garantia per als consumidors.