En el decurs de la trobada s’ha parlat de la Interprofessional Espanyola de l’Oli, organisme de recent creació, que ha d’establir mesures perquè mitjançant la promoció augmenti el valor social i nutritiu de l’oli a nivell mundial i estabilitzar i valoritzar el preu d’aquest producte El conseller d’Agricultura, Ramaderia i Pesca, Josep Grau, ha rebut avui, a la seu del DARP a Barcelona, al president de la branca de l’oli de la Confederació de Cooperatives Agràries d’Espanya (CCAE), Antonio Luque, amb qui ha analitzat les competències que desenvoluparà la recent creada Interprofessional Espanyola de l’Oli com ara la posada en marxa de mesures perquè mitjançant la promoció augmenti el valor social i nutritiu d’aquest producte a nivell mundial i buscar fórmules per a estabilitzar i valoritzar el preus de l’oli Grau ha rebut al president de la Confederació que anava acompanyat del president de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC), Xavier Tubert, i del responsable de l’oli de la FCAC, Joan Segura, en representació del sector oleícola català . Anteriorment, aquests representants del sector de l’oli han mantingut una reunió amb el director general d’Indústries i Qualitat Agroalimentària del DARP, Enric Segarra, amb qui han analitzat també la situació actual d’aquest sector a Catalunya i Espanya. Antonio Luque, a qui han acompanyat altres membres de la seva entitat ha estat convidat a Barcelona per la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) per analitzar la situació d’aquest sector. Barcelona, 24 de març de 2003
Grau analitza amb la Confederació de Cooperatives Agràries d'Espanya la situació actual del sector oleícola a Catalunya i a l'Estat espanyol
event_note Nota de premsa