El conseller Grau inaugurarà diumenge la Planta Automàtica d'Envasat d'Oli d'Oliva a Riudecanyes

query_builder   22 novembre 2002 16:40

event_note Nota de premsa

El conseller Grau inaugurarà diumenge la Planta Automàtica d'Envasat d'Oli d'Oliva a Riudecanyes

A les 13:00 hores, el conseller Grau, assistirà a la XVIII a edició de la Diada de l’Oli Siurana

El conseller d’Agricultura, Ramaderia i Pesca, Josep Grau, inaugurarà el proper diumenge, dia 24 de novembre, la Planta Automàtica d’Envasat d’Oli d’Oliva de la Cooperativa Agrícola de Riudecanyes.

El màxim responsable de l’Administració agrària catalana arribarà a les 11:00 hores a la Cooperativa Agrícola de Riudecanyes, on serà rebut per Josep M. Tost, alcalde de Riudecanyes, Josep A. Caballé, president de la Cooperativa Agrícola, membres de la Junta Rectora i altres autoritats. Seguidament, el conseller descobrirà la Placa Commemorativa  i es farà una visita per les instal·lacions. En acabar, es faran els parlaments a càrrec de Josep A. Caballé, president de la Cooperativa Agrícola, Josep M. Tost, alcalde de Riudecanyes i del conseller d’Agricultura, Josep Grau.

Posteriorment, a les 13:00 hores, el conseller Grau assistirà a la XVIII a edició de la Diada de l’Oli Siurana, que se celebra a Alforja.

Aquest any el Consell Regulador de la Denominació d’Origen Protegida  Siurana s’ha unit a la IX a festa de l’oli nou de la Cooperativa Agrícola d’Alforja, per celebrar plegats la XVIII Diada de l’oli Siurana.

L’oli Siurana ha obtingut diversos premis en la campanya 2001-2002 : finalista al concurs de Millor Oli d’Oliva verge extra atorgat pel Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació de Madrid i Medalla de Plata del Concurs Internacional L.A Country Fair Oils of the World d’oli d’oliva verge extra, entre d’altres.

El responsable del DARP, arribarà a les 13:00 hores al Parc d’Amics d’Alforja, i desprès de signar al Llibre d’Honor es faran els parlaments a càrrec de  Victor Martí, president de la Cooperativa Alforja, Josep Baiges, president del Consell Regulador de la D.O.P Siurana, Josep Mariné, alcalde d’Alforja i president de la Diputació de Tarragona i de Josep Grau, conseller d’Agricultura, Ramaderia i Pesca. Acte seguit, el conseller Grau i la resta d’autoritats visitaran el XVIIè concurs de Dibuix Escolar.

RECORDATORI

Acte: Inauguració de la Planta Automàtica d’Envasat d’Oli d’Oliva

Hora: 11:00 hores

Lloc: Cooperativa Agrícola de Riudecanyes

           C/ Dilluns, 70

            Riudecanyes

Acte: XVIIIa Edició de la Diada de l’Oli Siurana

Hora:13:00 hores

Lloc: Parc Amics d’Alforja

           Carretera Reus- Alforja Km 12, 5

           Alforja

Barcelona, 22 de novembre de 2002