El DARP promociona la carn de boví a Polònia

query_builder   4 juliol 2003 16:04

event_note Nota de premsa

El DARP promociona la carn de boví a Polònia

La Promotora d’Exportacions Catalanes SA PRODECA, empresa pública del Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca, organitza una missió comercial a Polònia  durant els dies 6 al 11 de Juliol.

La carn de boví serà la protagonista principal d’aquesta trobada de negocis que es desenvoluparà a Poznan, Smilowo, Stargard Szczecinski, Witkowo i Bieganow .  En ells s’hi visitaran instal·lacions agropecuàries i es mantindran entrevistes amb organitzacions professionals del sector com el prestigiós Institut de Reproducció Animal de la província de Wielkopolski.

Per a la preparació d’aquesta actuació PRODECA ha portat a terme una selecció prèvia d’importadors i distribuïdors del sector carni, amb una presentació de les característiques de les nostres produccions.

Polònia amb una superfície de 312.685 Km2 i una població de 38 milions d’habitants és ja una candidata a l’ingrés a la Unió Europea, la seva economia sotmesa a una teràpia de xoc per liberalitzar la seva economia des de la transició del comunisme al mercat obert està  aconseguint assolir nivells europeus en el sectors industrial, però pateix encara de problemes estructurals en el sector agrari.

Les empreses catalanes del sector boví que participen en la missió comercial organitzada per PRODECA són:

EMPRESA SEU SOCIAL

AGROMONT, SL Balaguer (Noguera)

VILARTA Vic (Osona)

INTEGRACIÓ RAMADERA SA Barcelona (Barcelona)

GANADOS MOLINS, SA Parets del Vallès (Vallès Oriental)

ESTEVE CANAL SA Pobla de Segur (Pallars Jussà)

AGROPECUARIA RIS MIR SL Alcarràs (Segrià)

CATALANA DE CARNS SA Barcelona (Barcelona)

Aquesta actuació s’emmarca dins la tasca de foment de l’exportació i obertura de línies comercials per als productes agroalimentaris catalans que porta a terme PRODECA, d’acord amb el programa dissenyat pel Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca.

Barcelona, 4 de juliol de 2003