DARP impulsa la participació d'empreses catalanes a la Fira Internacional de les marques de distribució

query_builder   26 maig 2003 15:16

event_note Nota de premsa

DARP impulsa la participació d'empreses catalanes a la Fira Internacional de les marques de distribució

L’empresa pública  adscrita al Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca, PRODECA,  encarregada de la promoció de l’agroalimentació de Catalunya i el foment de la internacionalització de l’empresa i la cooperativa, impulsa la participació d’empreses catalanes en la fira PLMA. Aquest saló, que se celebra a Amsterdam durant els dies 27 i 28 de maig, és la trobada europea entre productors, distribuïdors i grans superfícies que disposen de marca de distribució (MDD).

PRODECA va copsar l’interès de l’agroindústria catalana en aquest tipus de negoci que permet l’entrada en les grans superfícies europees durant una Jornada dedicada a les Marques de Distribució que va organitzar el passat 14 de febrer. L’objectiu de la Jornada sobre Marques de Distribució era posar sobre la taula els possibles avantatges i inconvenients que pot tenir aquesta línia de comercialització per a les empreses, amb la finalitat de facilitar la presa de decisió que millor s’ajusti als seus interessos.

Val a dir que les MDD representen, dins la gran distribució, el 20% de la comercialització, i estan en constant expansió.

PRODECA ha organitzat la participació en la fira internacional PLMA de les empreses:

Empreses Seu Producte

Casademont

 

Bonmatí (La Selva)

Embotits

Mead Meals

 

Igualada (Anoia)

Plats preparats

Cava Pere Ventura

 

Sant Sadurní d’Anoia (Alt Penedès)

Cava

Unió Agrària Cooperativa

 

Reus (Baix Camp)

Vins i Olis