El conseller dAgricultura, Ramaderia i Pesca, Josep Grau, mantindrà el proper diumenge, dia 19 doctubre, una trobada amb els membres de la Junta Rectora de NUFRI al Restaurant Big-Ben de Mollerussa. NUFRI va començar les seves activitats el 1972 i en lactualitat es dedica a més de làrea de producció i comercialització de la fruita fresca produïda pels seus associats, a làrea de transformació de productes hortofructícoles en sucs concentrats, cremogenats i sucs naturals.El número dassociats és actualment de 390 socis, pertanyents a explotacions hortofructícoles de les comarques del Pla dUrgell, Segrià, Urgell i la Noguera i la capacitat de producció i comercialització de la societat és 23.500 Tm de poma, 12.500 Tm de pera i 1.000 Tm préssec i nectarina. A més a làrea de transformació de fruites es processen anualment unes 60.000 Tm de poma, 15.000 Tm de préssec i unes 25.000 Tm de taronja.La capacitat industrial de transformació diària és de 1.140 Tm. De poma, 200 Tm. de prèssec i 400 Tm. de taronja.CONVOCATÒRIA DE MITJANS DE COMUNICACIÓActe:Trobada amb la Junta Rectora de NUFRIDia:Diumenge, 19 doctubre de 2003Hora:14:30Lloc:Restaurant Big-BenCarretera N-II, Km 486Golmès Barcelona, 17 doctubre de 2003