L'Institut Català de la Dona inicia un Cicle de Trobades d'Associacions de Dones

Segueixen els debats del I Congrés d'Associacions de Dones de Catalunya

query_builder   13 octubre 2003 14:38

event_note Nota de premsa

L'Institut Català de la Dona inicia un Cicle de Trobades d'Associacions de Dones

Segueixen els debats del I Congrés d'Associacions de Dones de Catalunya

L’objectiu és potenciar el treball en xarxa de les entitats

La presidenta de l’Institut Català de la Dona, Joana Ortega, inaugurarà el proper dilluns, dia 20 d’octubre, a Tarragona, el Cicle de Trobades d’Associacions de Dones que endega l’Institut Català de la Dona.

El cicle consistirà en diverses Trobades arreu de Catalunya en les quals es parlarà sobre la situació actual de la dona, dels avenços aconseguits i dels projectes de futur de les associacions de dones.

Posteriorment es portarà a terme l’obra de teatre "Dones com jo, Heroïnes de Segarra", interpretada per Teresa Cunillé, que és un espectacle teatral basat en una galeria de personatges femenins de les obres de Sagarra.

El cicle comença el dia 20 a Tarragona i segueix, al llarg d’aquest mes d’octubre, a Tortosa, Agramunt, Balaguer i Sant Feliu de Llobregat.

Aquest cicle continua el debat generat en el I Congrés d’Associacions de Dones de Catalunya, en el qual es va concloure que calia establir lligams entre les associacions de dones per tal de treballar conjuntament per a la igualtat d’oportunitats. Aquest cicle pretén convertir-se en un fòrum d’intercanvi d’opinions i projectes entre les diferents associacions  i entitats de dones de Catalunya.