L'Institut Català de la Dona convoca a Catalunya les estades de temps lliure per a dones soles amb infants exclusivament al seu càrrec

ACatalunya enguany es tripliquen les places per a dones i infants

query_builder   1 juny 2004 12:00

event_note Nota de premsa

L'Institut Català de la Dona convoca a Catalunya les estades de temps lliure per a dones soles amb infants exclusivament al seu càrrec

ACatalunya enguany es tripliquen les places per a dones i infants

L’Institut Català de la Dona, de la Generalitat de Catalunya, i l’Instituto de la Mujer, del Ministerio de Trabajo i Asuntos Sociales, organitzen les estades de temps lliure per a dones amb fills i filles exclusivament al seu càrrec, que consisteixen en deu dies en hotels de la costa catalana, en règim de pensió complerta, durant la primera quinzena del mes de juliol. Enguany, a Catalunya, se’n podran beneficiar 100 dones i 165 nens i nenes, el triple que l’any anterior.

Aquestes estades s’organitzen per tal de donar l’oportunitat a dones amb pocs recursos econòmics i amb infants exclusivament al seu càrrec, de gaudir d’uns dies de vacances.

La selecció de les persones participants es fa a partir d’una convocatòria pública que marca com a requisit tenir uns ingressos mensuals iguals o inferiors al salari mínim interprofessional, més 90 euros per infant al seu càrrec. El termini d’admissió de sol·licituds finalitza l’11 de juny.

Es dóna prioritat a les dones que tinguin al seu càrrec exclusiu infants menors, amb ingressos mínims o nuls, que pateixin mancança d’estabilitat social, que resideixin o hagin residit en una casa d’acollida o un centre similar, i que no hagin gaudit d’aquest programa o d’altres similars.

L’Institut Català de la Dona i l’Instituto de la Mujer financen les despeses d’allotjament, manutenció i transport, així com les activitats que realitzaran les dones i els infants al llarg dels dies que duren les vacances.

Per a més informació es pot consultar el web www.gencat.net/icdona/estades.htm o el BOE núm 128 de 27 de maig de 2004.

Barcelona, 1 de juny de 2004