Jornada de portes obertes al Parc de Bombers de Mataró

query_builder   14 març 2003 16:59

event_note Nota de premsa

Jornada de portes obertes al Parc de Bombers de Mataró

La Jornada servirà, també, per homenatjar els cinc membres del parc que el passat dissabte van rebre la Medalla d’Honor del Cos de Bombers de la Generalitat

Demà dissabte, dia 15 de març, entre les 09’00 i les 13’00 hores, es celebrarà una jornada de portes obertes al parc Bombers de Mataró, ubicat al passeig Berenguer, número 42.

L’objectiu de la Jornada, que està oberta a tothom, és donar a conèixer la tasca dels Bombers. Es duran a terme tot un seguit d’activitats lúdiques que, especialment els nens, podran realitzar acompanyats pels Bombers del parc, com són pujar pel rocòdrom, desplaçar-se per una tirolina, simular la rebuda d’un avís d’emergència, tot baixant pel tub; pujar als camions; tirar aigua amb les mànegues i rebre nocions sobre els principis bàsics del socorrisme, entre d’altres.

La Jornada de Portes Obertes ha estat organitzada per celebrar la festivitat del patró dels Bombers, Sant Joan de Déu, diada que els Bombers de la Generalitat de Catalunya celebren cada 8 de març.

Enguany, però, els Bombers del parc de Mataró han ajornat aquesta celebració fins a demà per poder acompanyar els cinc Bombers del parc que, el passat dissabte, i a Manresa, van rebre la Medalla d’Honor per la seva trajectòria professional dins del Cos de Bombers de la Generalitat. Tres d’aquests bombers han rebut la medalla d’or pels més de 30 anys que duen en el servei: Vicenç Sanz García, Fernando Fernández Corbalán i Emilio Pradillos Santos. Manel Catà Zaragoza i Francisco Andrés García Robas van rebre una medalla d’honor de bronze pels seus 20 anys de treball efectiu al Cos.

 A la Jornada assistirà el cap de l’Àrea Bàsica d’Emergències (ABE), Jesús Acebedo i, a les 11’00 hores, també hi assistirà Joan Antoni Barón, conseller delegat de Via Pública de l’Ajuntament de Mataró

Cerdanyola del Vallès, 13 de març de 2003

17:00 hores