El Centre d'Iniciatives per a la Reinserció (CIRE) presenta la Bossa Catalana, el primer producte Made In Cire

Es tracta d'una iniciativa pionera a tot l'Estat Espanyol

query_builder   17 setembre 2004 17:54

event_note Nota de premsa

El Centre d'Iniciatives per a la Reinserció (CIRE) presenta la Bossa Catalana, el primer producte Made In Cire

Es tracta d'una iniciativa pionera a tot l'Estat Espanyol

La bossa Catalana és el primer producte de la marca Made In Cire que es presentarà el proper dilluns dia 20 de setembre dins del Saló Expohogar. Es tracta d’una iniciativa pionera a tot l’Estat espanyol, dirigida per M. Teresa Samarach i que preten llençar al mercat tota una línia de productes en la que primaran el disseny i la novetat a més d’un valor afegit que mostra les capacitats i habilitats adquirides despres d’una formació professional ocupacional adeqüada.

La bossa Catalana és el primer producte de la marca Made In Cire que es presentarà el proper dilluns dia 20 de setembre dins del Saló Expohogar. Es tracta d’una iniciativa  pionera a tot l’Estat espanyol, dirigida per M. Teresa Samarach i que preten llençar al mercat tota una línia de productes en la que primaran el disseny i la novetat a més d’un valor afegit que mostra les capacitats i habilitats adquirides després d’una formaci professional ocupacional adeqüada.

Els productes Made In Cire són realitzats pels interns dels centres penitenciaris en els tallers productius del Cire, en una línia de fabricació pròpia de l’empresa constituint així, una marca. Aquesta bossa és un disseny de Martín Ruíz d’Azua i ha estat confeccionada íntegrament pels interns dels tallers productius del Centre Penitenciari d’Homes de Barcelona.

Dins d’Expohogar, Cire presenta aquest any dos estands. En el primer, l’estand G44, el Secretari de Serveis Penitenciaris, Rehabilitació i Justícia Juvenil, Albert Batlle i el Gerent del Centre d’Iniciatives per a la Reinserció, Adolf Cabruja presentaran als mitjans de comunicació la Bossa Catalana. En el segon, el núm. F88, es podran veure productes elaborats als diferents tallers productius de tots els centres penitenciaris de Catalunya.