DESACTIVADA LA FASE D'ALERTA DEL TRANSCAT

query_builder   1 juny 2003 17:59

event_note Nota de premsa

DESACTIVADA LA FASE D'ALERTA DEL TRANSCAT

La Direcció General d’Emergències i Seguretat Civil informa que, a les 17’45 hores, s’ha desactivat la fase d’alerta del Pla d’Emergències per Accidents en el Transport de Mercaderies Perilloses en Carretera i Ferrocarril a Catalunya (TRANSCAT), actiu des de les 15’00 hores per la fuita d’un bidó carregat amb hidrocarburs. El bidó l’estava transportant un camió que, en aquells moments, circulava per l’A-7 a l’alçada de Garrigàs (Alt Empordà).

El vehicle ha estat dut a l’àrea de descans de l’A-7, on tècnics de l’empresa transportista, Veprovesa Wildfy (de Carcaixent, País Valencià), han retirat del remolc el bidó que fuitava. Amb els bombers de retén, el bidó ha estat dipositat en un contenidor de seguretat per a la seva posterior retirada.

La fuita ha estat mínima i en cap cas no ha afectat la calçada de l’autopista ni la de l’àrea de descans. Les gotes que han bessat queien dins el remolc del camió i, un cop el vehicle ha arribat a l’àrea de descans de l’autopista, el líquid ja s’havia evaporat.

Cerdanyola del Vallès, 1 de juny de 2003

18’00 hores