Informació relativa a l'incendi de Pla de Manlleu (Alt Camp)

L'incendi ja està controlat

query_builder   12 agost 2004 17:30

event_note Nota de premsa

Informació relativa a l'incendi de Pla de Manlleu (Alt Camp)

L'incendi ja està controlat

La Direcció General d’Emergències i Seguretat Civil informa que Bombers de la Generalitat continuen treballant en l’incendi que, des de primera hora de la tarda, afecta el Pla de Manlleu, al terme municipal d’Aiguamúrcia (Alt Camp).

Bombers han rebut l’avís a les 15’28 hores d’un incendi que ha començat al peu del turó de Cal Cardó, al Pla de Manlleu. En aquests moments treballen en les tasques d’extinció un total de 26 efectius dels bombers, 9 dels quals són mitjans aeris (4 helicòpters bombarders, 1 helicòpter de comandament i 4 avions de vigilància i atac) i 17 terrestres. El foc, que s’ha iniciat al peu del turó, ha avançat en direcció est, ha pujat el turó i en la baixada ha generat focus secundaris que han travessat una petita carretera. Un cop s’han controlat aquests focus i s’ha pogut estabilitzar el perímetre del foc, a les 17’15 hores l’incendi s’ha donat per controlat.

Segons dades provisionals facilitades pel Cos d’Agents Rurals del Departament de Medi Ambient i Habitatge, el foc hauria afectat unes 6 hectàrees de pi blan i matoll.

Cerdanyola del Vallès, 12 d’agost de 2004

17:22 hores