Serveis destacats de la tarda del 26 de desembre

query_builder   26 desembre 2004 19:45

event_note Nota de premsa

Serveis destacats de la tarda del 26 de desembre

Un ferit en un incendi d’habitatge a Crespià  (Pla de l’Estany)

A les 16’48 hores, Bombers de la Generalitat han estat alertats d’un incendi a la masia Mas Feixidor del municipi de Crespià, situada al costat de la carretera  N-260 pk. 56, a la població de Pedrinyà. L’incendi, que ha pogut ser apagat ràpidament per les 3 dotacions dels Bombers que s’han desplaçat al lloc, ha afectat únicament una habitació de la masia. No obstant això, la resta de masia ha resultat afectada pel fum.

Quan han arribat els Bombers, han trobat a la propietària d’aquest mas que havia patit cremades de primer i segon grau a les mans, al coll i a l’estómac, amb la qual cosa ha estat evacuada a l’hospital de Figueres. Es tracta de Maria José G.R. de 49 anys.

Actualització del NEUCAT

La Direcció General d’Emergències i Seguretat Civil informa que, en base a les informacions meteorològiques rebudes del Servei de Meteorològic de Catalunya, es manté activada l’Alerta del Pla d’Emergències per Nevades a Catalunya (NEUCAT) a 3 comarques:

Des d’avui i fins dimarts 28 de desembre a les 01’00 de la matinada:

Molt Probable: Val d’Aran

Probable: Alta Ribagorça i Pallars Sobirà

Recordem que l’Alerta es va activar ahir dissabte 25 de desembre a les 13’15 hores en aquelles comarques on les precipitacions en forma de neu eren molt probables o probables. 

Destacar, també, que els Bombers de la Generalitat no han hagut d’atendre cap emergència relacionada amb l’episodi de neu.

Cerdanyola del Vallès, 26 de desembre de 2004

19’30 hores

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined