Serveis destacats de la tarda d'avui dijous

query_builder   11 novembre 2004 21:30

event_note Nota de premsa

Serveis destacats de la tarda d'avui dijous

La Direcció General d’Emergències i Seguretat Civil informa que, en el transcurs d’aquesta tarda, s’han realitzat els següents serveis destacats:

Incendi d’habitatge a Sant Quirze del Vallès (Vallès Occidental)

A les 15’53 hores, Bombers de la Generalitat han estat alertats d’un incendi que s’havia produït en un habitatge del carrer de Pi i Margall núm. 13, a Sant Quirze del Vallès. Al lloc s’hi han desplaçat tres dotacions de Sabadell i dues de Cerdanyola, que han realitzat tasques d’extinció per apagar el foc que ha afectat totalment el menjador d’aquesta casa. La cuina i la resta del pis també han quedat afectats pel fum, i un fals sostre de guix ha caigut.

A conseqüència de les flames, la propietària de l’habitatge, Ángeles D.B., de 41 anys d’edat, ha sofert cremades de 1r i 2n grau a les mans i al coll, i de 2n grau a la cara. Ha estat traslladada a l’hospital Vall d’Hebron de Barcelona. 

Incendi forestal a Cadaqués (Alt Empordà)

A les 18’19 hores, Bombers de la Generalitat també han realitzat un altre servei, en aquest cas en un incendi que s’ha declarat a la zona de Perafita (muntanya negra), al municipi de Cadaqués. L’incendi ha estat controlat a les 20’10 hores i s’hi han desplaçat un total de 9 dotacions terrestres. En el moment de tancar aquesta informació, i segons les dades facilitades pel Cos d’Agents Rurals, la superfície cremada ha estat d’1 ha. aproximadament, amb un focus secundari de 100 m2. Ha afectat pi blanc i matoll.

Es preveu que Bombers de la Generalitat treballi al llarg d’aquest vespre i  de la matinada per acabar d’apagar bé el foc i que no pugui revifar, ja que el vent de component Nord (Tramuntana) bufa en aquella zona amb força intensitat (entre 5/7 graus Beaufort segons dades del Servei Meteorològic de Catalunya). 

Cal destacar d’aquest servei que no s’ha hagut de desallotjar cap nucli habitat, ni cap persona ha resultat ferida.

 

Cerdanyola del Vallès, 11 de novembre de 2004

21’30 hores

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined