Serveis destacats de la nit i la matinada del 24 i 25 de desembre

query_builder   25 desembre 2004 12:02

event_note Nota de premsa

Serveis destacats de la nit i la matinada del 24 i 25 de desembre

Foc en un pis de Granollers amb un ferit lleu (Vallès Oriental)

Els Bombers de la Generalitat ha estat alertats a les 05’50 hores d’aquesta matinada d’un incendi que afectava l’interior d’un pis a Granollers. Dues dotacions dels Bombers del parc de Granollers s’han desplaçat fins el carrer Sant Esteve número 79 per treballar en les tasques d’extinció. El foc, que a les 06’08 hores ja estava controlat, ha cremat totalment el menjador, i el fum ha afectat tot l’habitatge. Una persona que es trobava a l’interior del pis, de la qual no es disposen dades personals, ha hagut de ser atesa per intoxicació lleu a causa del fum.

Incendis de contenidor a Vilanova i la Geltrú (Garraf)

Els Bombers han hagut de treballar en un total de vuit serveis per apagar contenidors a la via pública de Vilanova i la Geltrú. El primer avís es rebia a les 18’33 hores d’ahir on va cremar un contenidor de paper a l’Avinguda de la Collada. Ja a la matinada, a les 03’59 hores els Bombers han hagut de sufocar el foc que afectava un altre contenidor de paper situat al carrer Francesc Macià. Mitja hora després, a les 04’33 hores, ha cremat un contenidor de deixalles al carrer Unió, a l’alçada del número 33, i posteriorment, a les 05’25 hores els Bombers es desplaçaven a la Rambla Castell per apagar un altre contenidor. Finalment, a les 07’47 hores d’aquest matí, ha cremat un contenidor al carrer Barcelona, cantonada amb el carrer Bonaire.

En tots aquests serveis s’hi ha desplaçat una dotació dels Bombers de la Generalitat del parc de Vilanova i la Geltrú.

Tres serveis per apagar contenidors a Reus (Baix Camp)

A Reus, durant la matinada, els Bombers de la Generalitat també han hagut de treballar en les tasques d’extinció de diversos contenidors que han cremat a la via pública. A les 03’30 hores, una dotació del parc de Bombers de Reus, s’ha desplaçat fins el carrer Sant Pau cantonada amb el carrer Prat de la Riba per apagar 3 contenidors que han cremat totalment. A les 04’51 hores ha cremat un contenidor al carrer Francesc Bartrina, a l’alçada del número 17, i finalment, a les 05’26 hores els Bombers s’han desplaçat fins el carrer Sant Tomàs cantonada amb el carrer Sardà, per apagar l’incendi que afectava un altre contenidor. El foc, també ha afectat el frontal d’un tot terreny Nissan Terrano, amb matrícula de l’estat espanyol, que estava estacionat.

Cremen quatre contenidors a l’Hospitalet de Llobregat (Barcelonès)

Els Bombers de la Generalitat han treballat en tres serveis per extingir l’incendi que ha cremat quatre contenidors a l’Hospitalet de Llobregat. El primer avís s’ha rebut a les 04’17 hores d’aquesta matinada, i ha cremat un contenidor de plàstic al carrer Santiago Ramon i Cajal cantonada amb la Riera Blanca. A les 06’43 hores els Bombers s’han desplaçat fins el carrer Rosselló (a l’alçada del número 60) per apagar el foc que ha cremat dos contenidors més. I finalment, a les 06’49 hores, s’ha rebut l’últim avís, al carrer Martí Julià, on ha cremat un altre contenidor.

En tots els serveis hi ha treballat una dotació dels Bombers de la Generalitat del parc de l’Hospitalet de Llobregat.

Petit incendi a l’interior d’una botiga de Vic, sense ferits (Osona)

A les 19’20 hores d’ahir a la tarda, els Bombers van ser alertats d’un incendi que afectava l’interior d’un botiga “Vodafone” situada al carrer Manlleu número 40, a Vic. Fins el lloc del sinistre s’hi van desplaçar 5 dotacions dels Bombers de la Generalitat (3 del parc de Vic, 1 de Torelló i una de comandament). El foc va cremar el taulell, a més dels sistemes informàtics i el mobiliari que hi havia adossats. A més, tot l’establiment va quedar molt afectat pel fum i per la temperatura.

Cal destacar que, a causa de l’incendi, cap persona ha resultat ferida.

Cerdanyola del Vallès, 25 de desembre de 2004

12’00 hores