Resum de sortides dels Bombers de la Generalitat per atendre problemes causats pel vent (22'00 hores)

query_builder   14 novembre 2004 22:20

event_note Nota de premsa

Resum de sortides dels Bombers de la Generalitat per atendre problemes causats pel vent (22'00 hores)

La Direcció General d’Emergències i Seguretat Civil informa que els Bombers de la Generalitat han fet avui diumenge dia 14 de novembre, des de les 00’00 hores i fins a les 22’00 hores, un total de 172 sortides per atendre problemes relacionats amb el vent. La major part d’aquestes actuacions, 133, s’ha fet a la demarcació de Girona. Aquests cinc han estat –per ordre d’importància de sortides-  els municipis més atesos: 

- L’Escala (Alt Empordà)

- Roses (Alt Empordà)

- Castell-Platja d’Aro (Baix Empordà)

- Palafrugell (Baix Empordà)

- Girona (Gironès)

Els serveis més destacats del dia, a Girona, han estat, bàsicament per arbres caiguts o a punt de caure a la via, així com danys en elements estructurals d’edificis i despenjar rètols i tendals que havien estat malmesos per les fortes ràfegues de vent. Cap persona ha resultat ferida.

A la resta de Catalunya s’han fet 39 sortides més, a part de les 132 de Girona. Aquestes han estat:

- Tarragona: 25 (L’Ametlla de Mar (Baix Ebre) i Vandellós-L’Hospitalet de L’Infant (Baix Camp) han estat els dos municipis que n’han registrat més)

- Lleida: 1 (Oliana)

- Barcelona: 3 (Vallès Occidental), 3 (Barcelonès i Baix Llobregat) i 7 (a la Catalunya Central, concretament al Berguedà)

Aquests últims serveis també han estat bàsicament per retirar arbres i elements estructurals afectats pel vent. Cap ferit en cap sinistre.

Cerdanyola del Vallès, 14 de novembre de 2004

22’20 hores

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined