La Direcció General d’Emergències i Seguretat Civil informa que Bombers de la Generalitat treballen amb 23 dotacions de Bombers en l’incendi forestal de Girona, que encara no està controlat. A hores d’ara, resten 150 persones evacuades de Montilivi. D’aquestes, 17 estan reallotjades al pavelló Palau-sacosta i 20, al de Fontajau. La carreteres C-250, que uneix Girona i Sant Feliu de Guíxols, està tallada al trànsit, segons informa el Cos de Mossos d’Esquadra.

El Centre d’Emergències de Catalunya (CECAT) manté activada l’Alerta del Pla INFOCAT (Pla d’Emergències per Incendis Forestals a Catalunya).

Pel que fa a la resta de focs d’avui:

- CORÇÀ (Baix Empordà): Bombers han estat alertats a les 09’10 hores del foc, que s’ha declarat entre el nucli urbà i Casavells. Hi ha cremat 8 hectàrees de pineda. L’incendi ha estat controlat a les 12’04 hores. A hores d’ara queden remullant la zona afectada per l’incendi 4 dotacions des Bombers. Al matí hi ha treballat 13 i 3 mitjans aeris.

- ALCOVER (Alt Camp): A les 12’22 hores ha arribat l’avís de l’incendi a Bombers. Un foc s’havia declarat als afores de la localitat. S‘hi ha desplaçat 11 dotacions terrestres i 1 d’aèria. El foc s’ha pogut controlar a les 15’54 hores. A les 19’00 hores ha estat totalment exingit, per la qual cosa cap vehicle de Bombers treballa ja en la zona. En total, han cremat 9 hectàrees de vegetació; la meitat de matoll i l’altra meitat, forestal.

- PUIGVERD DE LLEIDA (Segrià): Bombers han estat avisats a les 13’59 hores. El foc es trobava a la partida la Serra, propera a l’autopista. S’hi ha desplaçat 9 dotacions terrestres dels Bombers de la Generalitat. El foc ha estat controlat a les 16’21 hores. A hores d’ara resten a la zona 6 vehicles de Bombers remullant per evitar revifalles. Han cremat, en total, 18 hectàrees: 10 d’agrícoles i 8 arbrades.

Cerdanyola del Vallès, 14 de novembre de 2004

21’05 hores