Informació relativa al foc d'indústria de Puig-Reig (Berguedà)

query_builder   17 octubre 2004 16:19

event_note Nota de premsa

Informació relativa al foc d'indústria de Puig-Reig (Berguedà)

La Direcció General d’Emergències i Seguretat Civil informa que a les 13’15 hores d’avui diumenge ha estat alertada d’un incendi industrial al municipi de Puig-Reig (Berguedà). El sinistre s’ha produït a la fàbrica ‘Europa’, indústria del sector tèxtil que està ubicada a la colònia Cal Prat, i que es troba força aïllada del nucli poblacional principal.

En un primer moment han cremat unes bales de cotó que estaven emmagatzemades dins la nau, provocant molt de fum. A mesura que el foc ha anat evolucionant també ha afectat la primera planta d’aquest edifici, que ha quedat totalment cremada.

La fàbrica ‘Europa’ consta d’una nau d’uns 100 metres de llargada, amb tres plantes d’alçada. Hores d’ara, i segons les últimes notícies de què disposa la DGESC, l’incendi encara no està controlat i no hi ha hagut que lamentar cap dany personal. En el moment en què s’ha produït el sinistre no hi havia cap persona a l’interior de la fàbrica.

Bombers de la Generalitat s’han desplaçat al lloc dels fets amb unes 20 dotacions terrestres i, hores d’ara, al tancament d’aquest comunicat, s’està atacant la part de la fàbrica on hi ha combustible.  

Cerdanyola del Vallès, 17 d’octubre de 2004

16’19 hores

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined