FOC D'HABITATGE A SANTA COLOMA DE GRAMENET AMB 4 PERSONES EVACUADES A CAN RUTI

query_builder   3 agost 2004 12:40

event_note Nota de premsa

FOC D'HABITATGE A SANTA COLOMA DE GRAMENET AMB 4 PERSONES EVACUADES A CAN RUTI

La Direcció General d’Emergències i Seguretat Civil informa que Bombers de la Generalitat han treballat aquest matí en un foc d’habitatge a Santa Coloma de Gramenet on hi ha hagut, finalment, 4 persones intoxicades per inhalació de fum.

Bombers han estat alertats del sinistre a les 09’23 hores. El foc s’ha declarat en un pis del carrer Irlanda, número 93. Al pis 4-3ª d’aquest bloc, 5 dotacions dels Bombers han treballat per sufocar l’incendi, que ha destruït totalment una habitació. El foc  ha estat controlat 10 minuts després de l’arribada dels efectius de Bombers. El fum ha afectat la resta de l’habitatge, així com les portes d’entrada a les cases del mateix replà i les de la planta superior, la cinquena. Bombers han evacuat el pis en què hi ha hagut l’incendi, no pas el bloc sencer. El total de persones evacuades ha estat de 4. Totes elles han estat dutes a Can Ruti per inhalació de fums. Segons les primeres revisions mèdiques practicades al lloc del sinistre, 3 dels intoxicats estaven lleus i n’hi havia un altre de greu.

Foc en una indústria de Badalona amb 2 operaris evacuats

Per una altra banda, els Bombers també han treballat en el foc que s’ha declarat a l’interior de “Continental Sokos, SL”, que es dedica a l’enquadernació i que es troba ubicada al carrer Sant Lluc, 12.

Cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat s’han desplaçat al lloc de l’incendi. Ha cremat tan sols una màquina; un aspirador de retall. Tot i això, dos operaris de la nau han inhalat fum i han hagut de ser evacuats a Can Ruti per efectius de Protecció Civil de l’Ajuntament de Badalona.

Cerdanyola del Vallès, 3 d’agost de 2004

12’47 hores